//
کدخبر: ۲۰۴۸۱۶ //

ضرورت جلوگیری از منکرات در دستگاه‌های اجرایی

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران گفت: انتظار ما این است که در دستگاه‌های دولتی و سازمان‌های غیردولتی که ساختار شورای امر به معروف و نهی از منکر در آنها ایجاد شده هیچ منکری اتفاق نیافتد.

ضرورت جلوگیری از منکرات در دستگاه‌های اجرایی
به گزارش فرتاک نیوز،

خلیل صالحی بعد از ظهر امروز در حاشیه همایش دبیران شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه‌های دولتی و سازمان‌های غیردولتی استان که در سالن همایش‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در ساری برگزار شد، امر به معروف و نهی از منکر را فریضه‌ای الهی و اجتماعی عنوان و افزود: بر اساس روایات متعدد از امامان معصوم علیهم السلام اگر از امر به معروف و نهی از منکر غافل شویم اشرار جامعه بر ما حاکم می‌شوند و آنگاه هرچه دعا کنیم به استجابت نمی‌رسد.

صالحی به رویکردهای جدید ستاد اشاره و تصریح کرد: ما معتقدیم که ظاهر افراد جامعه باطن مسؤولین ما است پس باید ابتدا مطالبه‌گری و امر به معروف و نهی از منکر را از مدیران و زمامداران حکومت شروع کنیم تا از این طریق بتوانیم این فریضه الهی را به کل جامعه تسری دهیم.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران مطالبه‌گری اجتماعی را یکی از مهمترین برنامه‌های ستاد در سال جدید عنوان و افزود: انتظار ما این است که در دستگاه‌های دولتی و سازمان‌های غیردولتی که ساختار شورای امر به معروف و نهی از منکر در آنها ایجاد شده هیچ منکری اتفاق نیافتد.

وی ادامه داد: منکر در نگاه ما تنها محدود به مقوله عفاف و حجاب نیست بلکه حوزه‌های بسیار وسیع‌تری را شامل می‌شود از قبیل فساد اقتصادی، رانت خواری، رشوه، عدم رعایت حقوق شهروندی و... که تمام اینها اثرات مخرب و جبران ناپذیری را در جامعه بجا خواهند گذاشت و باید با اولویت‌بندی دقیق با آنها مقابله کرد.

صالحی در بخش دیگری از سخنان خود به بحث آسیب‌های فضای مجازی در جامعه اشاره و تاکید داشت: دشمنان از طریق تبلیغات رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی قصد به انحراف کشیدن جوامع اسلامی بویژه جوانان و نوجوانان کشور ما را دارند و این می‌طلبد تا دستگاه‌های مسؤول در حوزه فرهنگی جدی‌تر پای کار بیایند و در این زمینه تدبیر نمایند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران نقش دستگاه‌های آموزشی در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی را بسیار مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: تغییر رویکرد در همه زمینه‌ها مستلزم آموزش صحیح پیرامون آن موضوع است؛ از همین رو یکی از مطالبه‌های جدی ستاد امر به معروف از دستگاه های آموزشی از قبیل آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه و صدا و سیما این است تا نسبت به آموزش عمومی و ترویج فرهنگ فریضه امر به معروف و نهی از منکر اقدامات جدی و عملی را در دستور کار خود قرار دهند و زمینه را برای اجرای صحیح این فریضه الهی توسط آحاد مردم در جامعه فراهم نمایند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۰۴۸۱۶ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان