//
کدخبر: ۳۶۸۱۳۷ //

هشدار درباره مصرف دمنوش‌ها؛ اجازه مصرف طولانی مدت دمنوش را نداریم

محسن ناصری، متخصص طب سنتی و عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی با اشاره به ضرورت توجه مردم در مصرف دمنوش‌های مختلف، درباره انتشار محتواهای پزشکی در فضای مجازی، اظهار کرد: در فضای مجازی باید مردم به محتوا توجه کنند؛ به ویژه اینکه این محتوا مربوط به دانش پزشکی است.

هشدار درباره مصرف دمنوش‌ها؛ اجازه مصرف طولانی مدت دمنوش را نداریم
به گزارش فرتاک نیوز،

این متخصص طب سنتی افزود: موضوع گیاهان دارویی نیز از این قاعده خارج نیست. واقعاً در فضای مجازی فالوور داشتن ملاک نیست؛ مهم این است که فرد ارائه‌دهنده این اطلاعات دانش کافی را در این خصوص دارد یا خیر. در این فضا بسیاری خود را دکتر می‌نامند اما دیپلم دارند و یکسری اطلاعات را ارائه می‌دهند.

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا دانستن اطلاعات پزشکی برای درمان کفایت می‌کند؟»، تأکید کرد: خیر، فردی که ارائه خدمات پزشکی می‌کند باید گواهی مربوطه را داشته باشد و مردم باید حتماً توجه کنند که محتوای ارائه شده صحیح است یا خیر؛ ضمن اینکه نظام سلامت می‌گوید چنین فردی باید پزشک باشد و ۴ سال یکبار هم نیز باید آموزش‌های جدید را ببیند.

ناصری با بیان اینکه در فضای مجازی افراد مختلفی در حوزه پزشکی دخالت می‌کنند که واقعاً شایستگی آن را ندارند، گفت: اینکه گفته می‌شود هر داروی گیاهی را می‌توانیم مصرف کنیم، این طور نیست. گیاهان دارویی داریم که حتماً فرد را می‌کُشد؛ در نتیجه باید فرد آگاهی کاملی در خصوص گیاهان دارویی داشته باشد و اینکه بگوییم گیاهان دارویی سمیت ندارند، این طور نبوده و اگر از میزان مصرف تعیین‌شده خارج شوند می‌تواند ایجاد مسمومیت کند.

وی با اشاره به ضرورت توجه مردم در مصرف دمنوش‌های مختلف، اظهار کرد: مردم باید در استفاده از دمنوش‌ها توجه کنند؛ برای نمونه دمنوش زنجبیل از نظر طب سنتی داروی درجه ۳ است؛ یعنی عوارض جدی مانند تلخی دهان، خشکی پوست، سوزش ادرار، می‌دهد؛ که مصرف سال یا ماه این دمنوش اشکالی ندارد، اما اینکه هر روز چنین دمنوش‌هایی را مصرف کنیم عوارضی دارند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۶۸۱۳۷ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان