//
کدخبر: ۳۰۶۳۰۱ //

لزوم تشکیل کمیسیون ویژه جمعیت در مجلس

مسؤول کمیته جمعیت کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اعلام اینکه حمایت از بیمه باروری و درمان ناباروری در دستور کار مجلس قرار گرفته است گفت: تلاش ما این است که با قرار دادن این هزینه ها در سبد بیمه، به خانواده ها برای فرزندآوری بیشتر کمک کنیم.

لزوم تشکیل کمیسیون ویژه جمعیت در مجلس
به گزارش فرتاک نیوز،

محمدبیگی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با برنامه «نوای جوانی» درمورد نظام سلامت و جمعیت مصاحبه تلفنی کرد.

محمدبیگی از برگزاری شش جلسه ویژه درمورد مسئله جمعیت در کمیسیون بهداشت مجلس سخن گفت و افزود: ما با اعضای کمیسیون اجتماعی و فرهنگی نیز جلسات مشترکی را به منظور وضع قوانین مربوط به سلامت باروری و خانواده و جمعیت برگزار کردیم.

وی با بیان اینکه نظام سلامت نقش بسیار مهمی در حوزه افزایش جمعیت دارد گفت: اگر ما ارائه خدمات رایگان حوزه سلامت باروری را در شبکه های بهداشت و پایگاه های سلامت کل کشور افزایش دهیم و ویزیت مربوط به مادران باردار در نظام شبکه قرار گیرد قطعاً علاوه بر افزایش خدمت رسانی شاهد کاهش هزینه خانواده ها نیز خواهیم بود.

مسئول کمیته جمعیت کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اعلام اینکه حمایت از بیمه باروری و درمان ناباروری در دستور کار مجلس قرار گرفته است گفت: تلاش ما این است که با قرار دادن این هزینه ها در سبد بیمه، به خانواده ها برای فرزندآوری بیشتر کمک کنیم.

محمدبیگی با تأکید بر اینکه آموزش مهارتی فرزندآوری و فرزند پروری باید در دستور کار وزارت بهداشت و نظام رسانه ای قرار گیرد افزود: دختران ما به کلاس های آمادگی ازدواج و مهارت همسرداری و فرزندپروری نیاز دارند که این مهم در گرو تأمین بودجه برای ارائه آموزش هاست.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه «طرح تعالی جمعیت و خانواده» در دستور کار کمیسیون فرهنگی مجلس قرار دارد گفت: ما هم به کمیسیون فرهنگی کمک می کنیم که این طرح هر چه سریع تر وارد صحن شود.

محمدبیگی همچنین تشکیل کمیسیون ویژه جمعیت و خانواده را پیشنهاد کرد و گفت: این کمیسیون می تواند تمام موضوعات مربوط به خانواده و جمعیت را به صورت یکپارچه در خودش جای دهد و مدیریت کند.

وی از آمادگی مجلس برای ایجاد تشکیلات پیگیری مباحث خانواده و جمعیت سخن گفت و افزود: ما از سال ۱۴۲۰ به بعد با پدیده سالمندی شدید جمعیتی مواجه خواهیم شد لذا زمان زیادی نداریم و باید برنامه های اورژانسی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت را تدوین کنیم.

مسئول کمیته جمعیت کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همچنین با اشاره به عدم اجرای قانون «تسهیل ازدواج جوانان» مصوب سال ۸۴ گفت: ما مطالبه اجرای این قانون را هم در دستور کار قرار دادیم.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۰۶۳۰۱ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان