//
کدخبر: ۲۸۴۳۷۶ //
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان کرمانشاه:

اقتدار در اجرای سیاست های وزارت آموزش و پرورش، عامل پیشبرد اهداف است

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان کرمانشاه عنوان کرد: اقتدار در اجرای سیاست های وزارت آموزش و پرورش، عامل پیشبرد اهداف است، بدین معنی که اگر مدرسه تعطیل شده، آموزش و یادگیری تعطیل نیست ، مدرسه را باید به خانه ها ببریم و در این راستا والدین به‌عنوان شرکای جدی فرایند یاددهی – یادگیری نقش مهمی را باید ایفا کنند.

اقتدار در اجرای سیاست های وزارت آموزش و پرورش، عامل پیشبرد اهداف است

 ناهید فضلی در جلسه‌ای با حضور چندین تن از نمایندگان مدیران مدارس نواحی سه گانه شهر کرمانشاه برگزار شد، گفت: شرایط کنونی در کشور اقتضا می کند که همه ما مسؤولین آموزش و پرورش در تمامی سطوح در اجرای سیاست‌های دستگاه تعلیم و تربیت از جمله، آموزش تعطیل نیست ، مقتدرانه عمل کنیم، چرا که اقتدار در عمل لازمه‌ی پیشبرد اهداف است.

به گزارش فرتاک نیوز؛ وی افزود: پیشرفت تحصیلی اصلی ترین هدف آموزش و پرورش در جهان از گذشته تا امروز بوده است، در شرایط شیوع ویروس کرونا هرچند مدارس تعطیل است آما آموزش و یادگیری باید به جد پیگیری گردد. همه ما مسؤول هستیم ، حق امنیت و حق تربیت کودکان هر دو مهم است و نباید حق تربیت را فدا کنیم .

معاون آموزش ابتدایی استان در ادامه اظهار داشت: اگر مدرسه تعطیل شده، آموزش و یادگیری تعطیل نیست، مدرسه را باید به خانه‌ها ببریم و در این راستا والدین بعنوان شرکای جدی فرایند یاددهی – یادگیری نقش مهمی را باید ایفا کنند.

فضلی افزود : والدین در شرایط کنونی سه نقش مهم را باید بپذیرند و با مسؤولیت در ایفای نقش خود اقدام نمایند. ابتدا نقش حمایتی که خانه را به محیطی امن و خالی از استرس تبدیل نمایند ، با نقش مشاوره ای خود و با بهره گیری از آموزش های شبکه شاد و تلویزیون و سایر شیوه های تلفیقی به دانش آموزان آرامش دهند، که خانه هم می تواند مدرسه باشد. پس شما امسال معلمان بیشتری دارید و پدر و مادر و سایر اعضای خانواده هم معلم و مربی شما هستند.

این مقام مسؤول در آموزش و پرورش استان خاطرنشان ساخت: دومین نقش والدین، نقش هدایتی آن‌هاست که در خانه به‌عنوان مربی و همیار معلم باید در تثبیت و تعمیق یادگیری نقش  آفرینی کنند. دانش آموزان در سر کلاس با تکرار معلم و دوستان به تعمیق یادگیری دست می‌یافتند، اما اکنون خانه ها و محیط آن را غنی کنیم، جهت تثبیت یادگیری خصوصا پایه های اول ، از کارت های نشانه ، تابلو های دست ساز اولیا و کودکان و سایر شیوه ها استفاده کنیم . در این راستا ارتباط اولیا با معلمان و تهیه ابزارهای ساده یادگیری در خانه می توان یادگیری را تثبیت نمایند و اولیا می توانند با استفاده از شیوه های بازی نظارت مستقیم بر یادگیری کودکان داشته باشند ، و به ایفای نقش نظارتی خود بپردازند . بنابراین در این شرایط به جد نیاز به حمایت همه جانبه اولیا  ضرورت و اولویت رشد و تربیت همه جانبه می باشد.

فضلی یادآور شد : سه راس مثلث یادگیری در تعامل باهم می توانند  موجبات یادگیری را فراهم آورند و امروز در شرایط کنونی راس اولیا هرم اصلی  مثلث می باشد و از طریق شیوه های تلفیقی و ترکیبی موجبات انگیزش یادگیری در کودکان برای یادگیری در خانه را فراهم آورند و شعله ی یادگیری درون را نگذاریم خاموش گردد.

معاون آموزش ابتدایی سپس به بررسی وضعیت یادگیری کودکان خصوصا پایه ی اولی ها پرداخت در این جلسه مدیران مدارس در سطوح مختلف مدارس برخوردار، نیمه برخوردار و مدارس حاشیه شهر گزارش وضعیت یادگیری دانش آموزان را ارائه نمودند و چالش ها و مسائل و مشکلات ، و همچنین تجربیات موفق خود را بیان نمودند

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۸۴۳۷۶ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان