کدخبر: ۵۹۰۷۷۸ //

هر سال نزدیک به ۲۰۰ هزار مورد جدید سرطان در ایران شناسایی می‌شود

در کشور، سالانه حدود ۲۰۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان شناسایی می‌شود که این موضوع نیازمند توجه و درمان‌های نوین است.

هر سال نزدیک به ۲۰۰ هزار مورد جدید سرطان در ایران شناسایی می‌شود

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از انجمن رادیوانکولوژی ایران، علی مطلق رئیس این انجمن، اظهار داشت که سرطان به یکی از چالش‌های جدی سلامت در کشور تبدیل شده است. افزایش موارد ابتلا به این بیماری باید با در نظر گرفتن عواملی نظیر افزایش سن جمعیت و امید به زندگی مورد تحلیل قرار گیرد. وی به شیوع سرطان‌های پروستات، پستان و کولورکتال اشاره کرد و افزود که در کنار درمان، پیشگیری و تشخیص زودهنگام اهمیت زیادی دارد. مطلق تصریح کرد که درمان سرطان دیگر محدود به یک دارو یا روش خاص نیست. امروزه مجموعه‌ای از درمان‌های نوین از جمله ایمونوتراپی و درمان‌های هدفمند در دسترس بیماران قرار دارد. با این حال، اثربخشی این روش‌ها در زندگی واقعی بیماران وابسته به تشخیص به‌موقع و مدیریت عوارض است. رئیس انجمن رادیوانکولوژی ایران بر اهمیت نقش پرستاران در درمان‌های جدید تأکید کرد و بیان داشت که پرستاران تخصصی انکولوژی به یکی از ارکان اصلی موفقیت درمان سرطان تبدیل شده‌اند. بسیاری از عوارض درمان‌های جدید ممکن است با علائم اولیه‌ای بروز کنند و شناسایی آنها می‌تواند از پیشرفت عوارض جلوگیری کند. وی همچنین به درمان‌های خوراکی اشاره کرد و گفت که بخش زیادی از این فرایند خارج از بیمارستان انجام می‌شود. در این راستا، پایبندی به درمان و ارتباط مستمر بیمار با تیم درمان اهمیت ویژه‌ای دارد.

هوش مصنوعی در درمان سرطان

علی تقی‌زاده دبیر علمی همایش پرستاری انکولوژی، هدف این رویداد را به‌روزرسانی دانش و مهارت پرستاران در مراقبت از بیماران مبتلا به سرطان عنوان کرد. او گفت که ورود درمان‌های جدید، پیچیدگی مراقبت از بیماران را افزایش داده است. تقی‌زاده همچنین به فناوری‌های مؤثر بر آینده درمان سرطان اشاره کرد و افزود که هوش مصنوعی می‌تواند به تیم درمان در تفسیر تصاویر و پیش‌بینی پاسخ به درمان کمک کند، اما قرار نیست جایگزین پزشکان یا پرستاران شود.

تغییرات در آموزش پرستاری

سوده ارسطویی دبیر اجرایی همایش پرستاری انکولوژی، بر ضرورت ارتقای دانش و مهارت تیم درمان تأکید کرد و افزود که این تغییرات نیازمند توجه به کیفیت زندگی و سلامت روان بیماران نیز هست.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۰۷۷۸ //
ارسال نظر