تساوی زنان رئال مادرید در برابر پاریسنژرمن به رغم شروع قوی
زنان رئال مادرید در اولین مسابقه فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا مقابل پاریسنژرمن به تساوی رسیدند. این بازی در حالی به نتیجه رسید که رئال خیلی زود به گل رسید اما در نیمه دوم فرصتهای خود را از دست داد.
به گزارش فرتاک نیوز؛ زنان رئال مادرید در نخستین دیدار خود در فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا مقابل پاریسنژرمن به تساوی ۱-۱ دست یافتند. سفیدپوشان با گلزنی سریع فلیسیا شرودر در دقیقه ۲ بازی را آغاز کردند، اما در نیمه دوم با از دست دادن موقعیتهای متعدد، هزینه فرصتسوزیهای خود را پرداختند.
فلیسیا شرودر با همکاری کوکلار و کاروسو، گل نخست تیمش را به ثمر رساند. پس از این گل، پاریسنژرمن بیشتر بر بازی تسلط پیدا کرد و تلاش کرد تا به دروازه رئال نزدیک شود. کارشائویی از بازیکنان کلیدی میهمان بود که بارها به حملهورانش انتقاد کرد.
در دقایق ابتدایی، ارسال کارشائویی موقعیتی برای ایزابلا ایجاد کرد که این بازیکن نتوانست از آن بهرهبرداری کند. رئال به بازی دفاعی روی آورد و شرودر فرصت گل دوم را نیز از دست داد.
در نیمه دوم، رئال به دنبال کنترل بیشتر بازی بود. اما در دقیقه ۵۷، شرودر با شوتی به تیرک دروازه برخورد کرد و موفق به افزایش اختلاف نشد. پاریسنژرمن پس از این هشدارها با تعویضهایی به دنبال تغییر نتیجه بود.
در دقیقه ۷۴، کارشائویی موفق شد پنالتی را به گل تبدیل کند و بازی را به تساوی کشاند. رئال بلافاصله پس از گل، تلاش کرد تا به گلهای بیشتری برسد، اما در دقایق پایانی نتوانست از موقعیتهای خود بهره ببرد.
در نهایت، این مسابقه با نتیجه ۱-۱ به پایان رسید، نتیجهای که برای رئال به نظر ناامیدکننده میرسد.