//
کدخبر: ۵۷۸۴۴۴ //

تمدید قرارداد تیبو کورتوا با رئال مادرید به تعویق افتاده است

تمدید قرارداد تیبو کورتوا در رئال مادرید به دلیل عدم پیشرفت در مذاکرات به تعویق افتاده است. این دروازه‌بان بلژیکی تا ژوئن ۲۰۲۷ با باشگاه قرارداد دارد.

تمدید قرارداد تیبو کورتوا با رئال مادرید به تعویق افتاده است

به گزارش فرتاک نیوز؛ مرجع خبری رئال مادرید گزارش می‌دهد که تمدید قرارداد تیبو کورتوا، دروازه‌بان بلژیکی این تیم، به دلیل عدم پیشرفت در مذاکرات به تأخیر افتاده است. قرارداد فعلی کورتوا تا ژوئن ۲۰۲۷ معتبر است و باشگاه به دنبال قطعی کردن ادامه همکاری پیش از آغاز مذاکرات با دیگر تیم‌ها در ژانویه است.

رئال مادرید به کورتوا اعتماد دارد و قصد دارد این پرونده را هر چه سریع‌تر ببندد. با این حال، تاکنون پیشرفتی در مذاکرات حاصل نشده و توافق جدید در وضعیت معلق قرار دارد.

اگرچه تردیدی درباره ادامه حضور کورتوا در رئال مادرید وجود ندارد، اما تا زمانی که قرارداد جدید به‌طور رسمی امضا نشود، عدم قطعیت اندکی باقی خواهد ماند. خود کورتوا نیز به تازگی اعلام کرده که تمدید قرارداد برایش مشکلی نخواهد بود و نگرانی خاصی در این زمینه وجود ندارد.

دلایل مختلفی از جمله شرایط خاص فصل، از جمله جام جهانی و مذاکرات برای تمدید قرارداد وینیسیوس، می‌تواند بر روند مذاکرات تأثیر گذاشته باشد. به علاوه، کورتوا تنها حدود یک هفته است که به تمرینات در والدبباس بازگشته است.

در شرایط عادی، انتظار می‌رود رئال مادرید در ماه‌های ابتدایی فصل جدید، تمدید قرارداد کورتوا را به‌صورت رسمی اعلام کند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۸۴۴۴ //
ارسال نظر