//
کدخبر: ۵۷۶۳۰۵ //

عکس| ماهیگیری ویلفردو لئون بعد از طلای لیگ ملت‌ها

ستاره تیم ملی والیبال لهستان پس از قهرمانی در لیگ ملت‌ها، چند روزی را به تفریح مورد علاقه‌اش اختصاص داد.

عکس| ماهیگیری ویلفردو لئون بعد از طلای لیگ ملت‌ها
به گزارش فرتاک نیوز،

تیم ملی والیبال لهستان پس از کسب عنوان قهرمانی لیگ ملت‌های این فصل، برای مدت کوتاهی از فضای مسابقات فاصله گرفته است؛ هرچند این تعطیلات چندان طولانی نخواهد بود و شاگردان نیکولا گربیچ باید خیلی زود آماده رقابت‌های قهرمانی اروپا شوند.

ملی‌پوشان لهستان پس از بازگشت از رقابت‌ها، مسیر طولانی‌ای را پشت سر گذاشتند و حتی در پکن نیز برای پرواز بعدی خود مدتی منتظر ماندند. در نهایت اعضای تیم به ورشو بازگشتند تا چند روزی را در کنار خانواده‌های خود سپری کنند.

در این میان، ویلفردو لئون تصمیم گرفت تعطیلات کوتاه خود را به شکل متفاوتی سپری کند. ستاره تیم ملی لهستان پس از کسب مدال طلا، وسایل ماهیگیری خود را برداشت و به سراغ یکی از تفریحات مورد علاقه‌اش رفت.

ویلفردو لئون

علاقه لئون به ماهیگیری موضوع تازه‌ای نیست و این بازیکن پیش از این نیز تصاویر و لحظاتی از این سرگرمی را با هوادارانش در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته بود.

البته تعطیلات لئون و دیگر بازیکنان لهستان خیلی زود به پایان می‌رسد و اردوی آماده‌سازی این تیم برای مسابقات قهرمانی اروپا از دوشنبه شب آغاز خواهد شد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۶۳۰۵ //
ارسال نظر