//
کدخبر: ۵۷۶۱۴۲ //

اواخر مرداد غرب ایران خنک می شود

براساس برآوردها از اواخر توده هوای خنک بخش غربی کشور را فرا می‌گیرد.

اواخر مرداد غرب ایران خنک می شود
به گزارش فرتاک نیوز،

بررسی‌های انجام شده از نقشه‌های تخصصی هواشناسی نشان می‌دهد غرب ایران از اواخر مرداد ماه از جنگال گرمای شدید رهایی یافته و توده هوای سرد این منطقه را فرا می‌گیرد.

کارشناسان هواشناسی براساس این داده‌ها معتقد هستند پس از گذشت چندین هفته ملاقات با موج های داغ و سوزان بصورت پی در پی اکنون در افق آخرین برونداد مدل های مختلف کاهش دما و نفوذ توده هوای خنک برای دهه سوم مرداد ماه در نوار غربی کشور دیده می‌شود.

به گفته این افراد  آنومالی‌های دمایی نشان می‌دهند که طی روز‌های واپسین مرداد شیب دمایی در نوار غربی به حالت نرمال تا کمی زیر نرمال باز می‌گردد.

این درحالی است که براساس این داده‌ها ورود توده هوای خنک سواحل خزر را هم بهره‌مند خواهد کرد درحالی که مرکز ایران همچنان با گرمای تابستانی دست و پنجه نرم خواهند کرد.

سازمان هواشناسی کشور ,

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۶۱۴۲ //
ارسال نظر