غول نروژی آماده رویارویی با رئال مادرید
مهاجم نروژی منچسترسیتی به بازی مقابل رئال مادرید رسید.
تیم فوتبال منچسترسیتی در حالی از ساعت 23:30 فردا شب (چهارشنبه - به وقت تهران) در دور رفت از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به مصاف رئال مادرید خواهد رفت که در آستانه این بازی خبر خوبی در اردوی نماینده انگلیس منتشر شد و آنهم بازگشت غول نروژی به تمرینات گروهی منسیتی بود.
در فاصله یک روز مانده به جدال حساس رئال مادرید و منچسترسیتی، ارلینگ هالند که اخیراً دچار مصدومیت شده بود، به تمرینات تیم تحت هدایت پپ گواردیولا بازگشت و پا به پای همتیمیهایش تمرین کرد. انتظار میرود او فردا شب در ترکیب اصلی منسیتی به مصاف کهکشانیها برود.
در سوی دیگر آخرین تمرین رئالیها پیش از رویارویی با منچسترسیتی در حالی برگزار شد که کیلیان امباپه، جود بلینگام، ادر میلیتائو، دیوید آلابا، دنی سبایوس، رودریگو و آلوارو فرناندز کارراس غایب بودند و آلوارو آربلوا نمیتواند در بازی فردا از وجود آنها بهره ببرد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.