//
کدخبر: ۵۳۶۶۴۷ //

ورود دادستانی به رفتار غیرمتعارف یک کارخانه لبنیات با کارگران

دادستان اسلامشهر گفت: در راستای رسیدگی قضایی به موضوع انتشار فیلم رفتار غیرمتعارف در یک واحد تولید لبنیات در جنوب غربی استان تهران در فضای مجازی ۷ نفر احضار و در حال تحقیق برای روشن‌شدن ابعاد مختلف پرونده هستیم.

 ورود دادستانی به رفتار غیرمتعارف یک کارخانه لبنیات با کارگران
به گزارش فرتاک نیوز،

روز گذشته انتشار یک فیلم از یک واحد تولید محصولات لبنی و نحوه برخورد با کارگران مجموعه در فضای مجازی حاشیه‌ساز شد.

سعید دوستی‌نژاد دادستان شهرستان اسلام‌شهر عصر امروز در اسلامشهر دراین‌خصوص گفت: در پی انتشار ویدئوی از رفتار غیرمتعارف در یک واحد صنعتی تولید محصولات لبنی در اسلام‌شهر، بررسی موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: با دستور قضایی و همکاری عوامل پلیس، تحقیقات اولیه انجام گرفت و ۷ نفر برای ارائه توضیحات احضار شدند.

دوستی‌نژاد با اشاره به اهمیت و حساسیت این موضوع تصریح کرد: رسیدگی به موضوعات مطرح شده در فیلم در حال بررسی است و به‌زودی با تکمیل تحقیقات و روشن‌شدن انگیزه و اهداف عوامل دخیل در تهیه و انتشار ویدئو، برابر قانون با متخلفین و متهمین پرونده برخورد انجام می‌شود.

دادستان اسلامشهر خاطرنشان کرد: باتوجه‌به جریحه‌دار شدن افکار عمومی و هتک حرمت از قشر زحمت‌کش کارگر، انتظار داریم کارفرمایان حرمت و کرامت نیروهای خود را که سرمایه انسانی برای تولید هستند را حفظ کنند.

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۳۶۶۴۷ //
ارسال نظر