اهدای خون عزاداران حسینی در خراسان جنوبی با ۲۰۹ واحد
مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی گفت: عزاداران حسینی در استان، روزهای تاسوعا و عاشورای امسال ۲۰۹ واحد خون اهدا کردند.

کامبیز مهدی زاده روز دوشنبه اظهار کرد:در شب و روز تاسوعا و عاشورای حسینی مراکز خونگیری استان در قالب پویش اهدای خون «مهرحسینی برای ایران»"پذیرای ۲۹۳ نفر از عزاداران سرور و سالار شهیدان بود که از این تعداد ۲۰۹ نفر موفق به اهدای خون شدند.
وی افزود: شب و روز تاسوعا ۷۰ نفر و صبح عاشورا ۲۲۳ نفر برای اهدای خون مراجعه کردند که ۵۶ نفر در تاسوعا و ۱۵۳ نفر در عاشورا موفق به اهدای خون شدند.
مدیرکل انتقال خون استان ضمن قدردادنی از اهداکنندگان خون گفت: پویش اهدای خون«مهر حسینی برای ایران» از ابتدای ماه محرم آغاز شده و تا پایان صفر ادامه دارد لذا مردم توجه به این نکته را فراموش نکنند که نیاز به خون و فراوردههای آن همیشگی است.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.