//
کدخبر: ۵۹۵۶۲۹ //

ممنوعیت عرضه مرغ بالای ۲.۲ کیلوگرم به بازار

عرضه مرغ بالای ۲.۲ کیلوگرم به بازار ممنوع شد. این تصمیم به‌منظور بهینه‌سازی مصرف نهاده‌ها و کاهش هزینه‌های تولید اتخاذ گردید.

ممنوعیت عرضه مرغ بالای ۲.۲ کیلوگرم به بازار

به گزارش فرتاک نیوز؛ در راستای افزایش بهره‌وری در صنعت مرغ، اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران و انجمن صنفی شرکت‌های زنجیره‌ای تولید گوشت مرغ، ضوابط جدیدی را برای عرضه مرغ گرم بر اساس وزن لاشه اعلام کردند.

در نامه‌ای که به امضای مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی و دبیر انجمن ملی شرکت‌های زنجیره‌ای تولید گوشت مرغ رسیده است، تأکید شده که عرضه مرغ گرم باید حداکثر ۲.۲ کیلوگرم باشد تا به کاهش مصرف نهاده‌ها و هزینه‌های تولید کمک کند.

این ابلاغیه همچنین ممنوعیت ارسال و عرضه مرغ کامل با وزن بیش از ۲.۲ کیلوگرم به کشتارگاه‌ها را اعلام کرده و مقرر شده است که این مرغ‌ها تنها به صورت قطعه‌بندی شده به بازار ارائه شوند.

در ادامه، از معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خواسته شده تا با همکاری سازمان دامپزشکی و ادارات کل استان‌ها بر اجرای این ضوابط نظارت کرده و از عرضه مرغ‌های با وزن بالاتر از سقف تعیین‌شده جلوگیری کنند. همچنین بر اطلاع‌رسانی به تمامی فعالان این صنعت تأکید شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۵۶۲۹ //
ارسال نظر