ادامه حملات ارتش اسرائیل به جنوب لبنان و وقوع انفجار در زوطر شرقی
حملات ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان همچنان ادامه دارد و در جدیدترین مورد، انفجاری بزرگ در شهرک زوطر شرقی به وقوع پیوسته است.
به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از النشره، ارتش اسرائیل امروز سهشنبه نیز به نقض آتشبس ادامه داد و منابع خبری از وقوع انفجار مهیبی در شهرک زوطر شرقی خبر دادند که صدای آن در سراسر منطقه نبطیه شنیده شد.
همچنین، این ارتش اقدام به شلیک منور در بالای شهرک المنصوری واقع در منطقه صور کرده و منابع لبنانی از پرواز جنگندههای اسرائیلی بر فراز منطقه البقاع در ارتفاع متوسط گزارش دادهاند.
توپخانه ارتش صهیونیستی، منطقه میان شهرکهای نبطیه الفوقا و مفدون را نیز هدف گلوله باران قرار داده است. در یک حمله دیگر، انفجار بزرگی در شهرک عیترون واقع در بنت جبیل به وقوع پیوسته که به تخریب تعدادی منازل منجر شده است.
از آغاز حمله گسترده رژیم صهیونیستی به لبنان از دوم مارس (۱۱ اسفند ۱۴۰۴)، علاوه بر جان باختن و زخمی شدن تعداد زیادی از شهروندان لبنانی، بیش از یک میلیون نفر نیز آواره شدهاند. بخشهایی از جنوب لبنان همچنان تحت اشغال این رژیم قرار دارد. در عین حال، لبنان و اسرائیل در تیرماه گذشته با میانجیگری آمریکا توافقی به نام «توافق چارچوب» امضا کردند که هدف آن پایان جنگ میان اسرائیل و حزبالله عنوان شده است. این توافق پس از مذاکراتی در واشنگتن به دست آمد و با انتقادات مربوط به ابهام در وضعیت حقوقی آن و عدم وجود جدول زمانی مشخص برای خروج نیروهای اسرائیلی مواجه شده است.