//
کدخبر: ۵۷۸۱۹۱ //

ادامه حملات نظامی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود در مناطق جنوبی لبنان ادامه می‌دهد. این حملات منجر به آوارگی بیش از یک میلیون نفر شده است.

ادامه حملات نظامی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از شبکه المنار، نظامیان صهیونیستی در بامداد جمعه، شهرک المنصوری در بخش صور استان جنوبی لبنان را با توپخانه هدف قرار دادند.

علاوه بر این، آن‌ها یک انفجار مهیب در منطقه المشاع بین شهرک المنصوری و مجدل زون به وقوع رسانده‌اند.

بر اساس گزارش خبرگزاری لبنان، یک پهپاد رژیم صهیونیستی نیز بمب صوتی بر روی یک منزل مسکونی در شهرک کفرا پرتاب کرده است.

از دوم مارس، رژیم صهیونیستی حملات گسترده‌ای را به لبنان آغاز کرده که به شهادت و زخمی شدن تعدادی از شهروندان لبنانی منجر شده و بیش از یک میلیون نفر را آواره کرده است. بخش‌هایی از جنوب لبنان همچنان تحت اشغال این رژیم قرار دارد.

در همین راستا، لبنان و رژیم صهیونیستی ماه گذشته با میانجی‌گری آمریکا توافقی تحت عنوان «توافق چارچوب» امضا کردند که هدف آن پایان دادن به جنگ میان رژیم اسرائیل و حزب‌الله بوده است. این توافق پس از چند دور مذاکرات مستقیم در واشنگتن به دست آمده، اما با انتقادات جدی به دلیل ابهام در وضعیت حقوقی و عدم وجود جدول زمانی برای خروج نیروهای صهیونیست مواجه شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۸۱۹۱ //
ارسال نظر