//
کدخبر: ۵۶۱۰۴۲ //

لغو احتمالی سفر پادشاه انگلیس به آمریکا بعد از تیراندازی در ضیافت ترامپ

پس از تلاش یک فرد مسلح برای ورود به مراسم شام در کاخ سفید و شنیده‌شدن صدای تیراندازی، کاخ باکینگهام اعلام کرد که تدابیر امنیتی سفر پیش‌روی پادشاه بریتانیا به ایالات متحده در حال بازبینی است.

لغو احتمالی سفر پادشاه انگلیس به آمریکا بعد از تیراندازی در ضیافت ترامپ
به گزارش فرتاک نیوز،

کاخ باکینگهام اعلام کرده است که در پی حادثه تیراندازی در واشنگتن، تدابیر امنیتی مربوط به سفر رسمی چارلز سوم به آمریکا مورد بازنگری قرار گرفته است. این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که یک فرد مسلح تلاش کرد وارد ضیافتی شود که دونالد ترامپ نیز در آن حضور داشت.

در جریان این حادثه که شام خبرنگاران کاخ سفید در شب شنبه برگزار می‌شد، مهمانان با شنیدن صدای تیراندازی به زیر میزها پناه بردند و نیروهای سرویس مخفی به سرعت رئیس‌جمهور و سایر مقام‌ها را از محل خارج کردند. در این حمله کسی کشته نشد، اما یک مامور که جلیقه ضدگلوله به تن داشت، هدف گلوله قرار گرفت و به بیمارستان منتقل شد.

مظنون این حمله، مردی ۳۱ ساله به نام کول توماس آلن از کالیفرنیا معرفی شده که گفته می‌شود با یک شاتگان و یک سلاح کمری مسلح بوده است. او به اتهام حمله به یک مامور با سلاح خطرناک بازداشت شده است.

کاخ باکینگهام روز یکشنبه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که گفت‌وگوهایی با مقام‌های آمریکایی برای بررسی تاثیر احتمالی این حادثه بر برنامه‌ریزی عملیاتی سفر در جریان است.

دارن جونز، معاون وزیر دارایی بریتانیا، نیز تاکید کرد که لندن و واشنگتن «به‌طور نزدیک همکاری می‌کنند» تا اطمینان حاصل شود که تدابیر امنیتی مناسب برای این سفر برقرار است. او افزود که امنیت پادشاه با جدیت دنبال می‌شود و این گفت‌وگوها در روزهای آینده ادامه خواهد داشت.

بر اساس برنامه اعلام‌شده، پادشاه بریتانیا قرار است از ایالت‌های ویرجینیا، نیویورک و واشنگتن در سفری چهارروزه که از روز دوشنبه آغاز می‌شود، بازدید کند. این سفر به مناسبت دویست‌وپنجاهمین سالگرد استقلال ایالات متحده انجام می‌شود.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که روابط میان لندن و واشنگتن در پی تنش‌های اخیر میان دونالد ترامپ و کی‌یر استارمر بر سر جنگ ایران، با چالش‌هایی مواجه شده است.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۶۱۰۴۲ //
ارسال نظر