//
کدخبر: ۵۲۸۴۶۴ //

ارسال تجهیزات نظامی سنگین از اسرائیل به جنوب سوریه

شورشیان سوری که به دنبال جلب رضایت آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند، هیچ گاه در برابر تجاوزات این رژیم در جنوب سوریه، اقدامی انجام نمی‌دهند

ارسال تجهیزات نظامی سنگین از اسرائیل به جنوب سوریه

منابع سوری امروز جمعه خبر دادند که رژیم صهیونیستی به روستای العجرف واقع در اطراف قنیطره و شهرک عابدین در غرب درعا، تجهیزات نظامی سنگین ارسال کرده است.به گفته این منابع، نظامیان رژیم صهیونیستی در این مناطق در جنوب سوریه، مقرهای نظامی موقت ایجاد کرده و چندین منزل را در این منطقه، بازرسی کردند.

شورشیان سوری به سرکردگی ابومحمد الجولانی، نه تنها با این اقدامات صهیونیستها، مقابله نکرده‌اند، بلکه دست دوستی به سمت اسرائیل دراز می‌کنند.در آخرین اقدام سازشکارانه الجولانی، روزنامه عبری‌زبان هاآرتص اخیرا در گزارشی مذاکرات میان «رون درمر»، وزیر امور استراتژیک این رژیم با «اسعد الشیبانی»، وزیر امور خارجه شورشیان سوری را «آزمونی حیاتی» در مسیر روابط بین دو طرف توصیف کرد.هاآرتص افزود، روزهای اخیر شاهد فعالیت‌های دیپلماتیک فشرده‌ای در رابطه با جنوب سوریه بوده که برجسته‌ترین آن دیدار دو روز پیش بین درمر و الشیبانی در پایتخت فرانسه با حضور توماس باراک فرستاده آمریکا، بود. باراک همچنین جلسه جداگانه‌ای با شیخ موفق طریف رهبر دروزی‌های اسرائیل به عنوان بخشی از تلاش‌های آمریکا برای تدوین ترتیبات امنیتی جدید در منطقه برگزار کرده است. بنا بر این گزارش، درمر و شیبانی ماه گذشته نیز با میانجیگری باراک، برای گفت‌وگو درباره فعالیت‌های نظامی اسرائیل در سوریه و ترتیبات امنیتی بین دو طرف دیدار کرده بودند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۲۸۴۶۴ //
ارسال نظر