//
کدخبر: ۱۹۷۳۳۷ //

مخالفت سرپرست وزارت دفاع آمریکا با خرید اس-۴۰۰ از سوی ترکیه

گزینه دونالد ترامپ برای تصدی ریاست پنتاگون در نشست ناتو، با سامانه دفاع موشکی اس 400 روسیه توسط ترکیه مخالفت کرد.

مخالفت سرپرست وزارت دفاع آمریکا با خرید اس-400 از سوی ترکیه
به گزارش فرتاک نیوز،

مارک اسپر، نامزد تصدی وزارت دفاع آمریکا در نشست وزرای دفاع ناتو هشدار واشنگتن را درباره خرید سامانه اس -۴۰۰ روسیه توسط ترکیه تکرار کرد و گفت، خرید این سامانه به معنای خروج از برنامه جنگنده‌های اف -۳۵ آمریکا است.

او که برای نخستین بار در نشست وزرای خارجه ناتو حاضر شد، برای نخستین بار با همتای ترکیه‌ای خود دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، جاناتان هافمن، سخنگوی پنتاگون در خصوص دیدار این دو وزیر گفت: این دو رهبر گفتگویی بی‌پرده و شفاف با یکدیگر داشتند و اسپر طی این گفتگو تاکید کرد، خرید سامانه دفاع موشکی اس -۴۰۰ از سوی ترکیه با برنامه جنگنده‌های اف -۳۵ ناسازگار است و ترکیه اجازه نخواهد داشت هر دوی این سیستم‌ها را در اختیار داشته باشد.

در همین حال، رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه پیش از ترک آنکارا برای شرکت در نشست گروه ۲۰ در ژاپن، در فرودگاه به خبرنگاران گفت: فراموش نکنید که ترکیه عضو ناتو است. آمریکا هم عضو ناتو است. من اطلاع ندارم کشورهای ناتو یکدیگر را تحریم کرده باشند.

اردوغان قرار است روز شنبه در حاشیه نشست گروه ۲۰ با دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا دیدار کند. قرار داد ترکیه برای خرید سامانه دفاع موشکی اس -۴۰۰ یکی از مسائل مورد بحث در این دیدار خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، آمریکا تا ۳۰ ژوئیه به ترکیه مهلت داده که از خرید سامانه اس -۴۰۰ دست بکشد و در غیر این صورت آنکارا را تحریم و از برنامه جنگنده‌های اف -۳۵ حذف خواهد کرد.

اردوغان افزود، روابط آمریکا و ترکیه بر مبنای "شراکت استراتژیک" است و "چنین حسی درباره ترامپ ندارد" که در صورت عدم دست کشیدن آنکارا از قرارداد با روسیه، ترکیه را تحریم خواهد کرد.

رییس جمهور ترکیه همچنین تاکید کرد، توافق به دست آمده با مسکو یک "قرارداد نهایی" است و این سامانه موشکی "در روند تحویل" قرار دارد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: ايسنا
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۹۷۳۳۷ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان