//
کدخبر: ۵۲۱۳۳۹ //

بازارچه مرزی «ساری سو» ماکو راه اندازی دوباره خواهد شد

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: بازارچه مرزی «ساری سو» در این منطقه که سال‌ها تعطیل بود، در آستانه راه اندازی دوباره است تا رویه‌های تجاری در آن انجام شود.

بازارچه مرزی «ساری سو» ماکو راه اندازی دوباره خواهد شد
به گزارش فرتاک نیوز،

حسین گروسی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این بازارچه با وجود احداث غرفه‌های مختلف، تعطیل بود که با توجه به امضای تفاهم‌نامه بین استانداری آذربایجان‌غربی، دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و منطقه آزاد ماکو راه اندازی آن در دستور کار قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: طرف ترکیه‌ای هم بر استفاده از این بازارچه تاکید دارد که این امر می‌تواند در استفاده بهتر از این بازارچه موثر باشد.

وی اظهار کرد: از مهمترین اهداف راه‌اندازی این بازارچه، ارتقاء ارتباط با کشورهای مختلف به ویژه ترکیه و توسعه رویه‌های تجاری در منطقه است.

مدیرعامل منطقه آزاد ماکو با اشاره به انجام مقدمات این امر ادامه داد: پارکینگ‌ها و غرفه را تجهیز می‌کنیم تا در مراحل راه اندازی قرار بگیرند.

قرار است برخی از رویه‌های تعاونی‌های مرزنشینی در حوزه واردات و صادرات به این محدوده منتقل شود.

طبق پیش بینی‌ها، انتظار می‌رود تا یک ماه آینده امکان از سرگیری واحدهای پیله وری در این بازارچه فراهم شود.

منطقه آزاد ماکو بزرگترین منطقه آزاد کشور است که مرز بازرگان به عنوان مهمترین مرز زمینی کشور و همچنین مرز پلدشت با نخجوان را در خود جای داده است.

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۲۱۳۳۹ //
ارسال نظر