وداع باشکوه مسی؛ آرژانتینیها در انتظار آخرین بازی ملی
آرژانتینیها امیدوارند مسی وداعی باشکوه از بازیهای ملی داشته باشد. بازیکنان تیم ملی فوتبال آرژانتین ابراز امیدواری کردند که این مراسم شایسته بزرگترین بازیکن تاریخ باشد.
به گزارش فرتاک نیوز؛ پس از پیروزی 7 بر صفر آرژانتین مقابل بورکینا فاسو، فرانکو ماستانتونو که در این بازی گل ششم تیمش را به ثمر رساند، درباره لیونل مسی که قرار است در بازی دوستانه با بنین آخرین بازی ملیاش را انجام دهد، گفت: "بزرگترین رؤیای زندگیام بازی کنار مسی بود و به این رؤیا دست یافتم."
وی افزود: "روز ورود به کمپ تمرینی تیم ملی برایم شگفتانگیز بود. حتی وقت کوتاهی که با مسی گذراندم، برایم بسیار ارزشمند است. سهشنبه شب شاهد وداعی خواهیم بود که شایسته لئو است؛ وداعی درخور بزرگترین بازیکن تاریخ."
انسو فرناندس نیز در مورد نزدیک شدن به آخرین حضور مسی در تیم ملی گفت: "منتظر هستیم تا مسی به ما ملحق شود. نهتنها برای بازی، بلکه برای گذراندن روزهای پایانی در تمرینات. مهم است که او دوباره بخشی از تیم باشد."
وی در ادامه خاطرنشان کرد: "بیصبرانه منتظریم تا لئو را ببینیم. دلمان برایش تنگ شده است و امیدواریم وداعی باشکوه را تجربه کند. مسی واقعاً شایسته این لحظات است."
مسی، 39 ساله، در 207 بازی ملی برای آرژانتین، 125 گل و 65 پاس گل به ثبت رسانده و به این تیم در کسب قهرمانی در جام جهانی 2022، دو قهرمانی در کوپا آمریکا (2021 و 2024) و یک قهرمانی در فینالیسیما (2022) کمک کرده است.