کدخبر: ۵۷۰۴۶۱ //

پروازها به فرودگاه بین‌المللی قشم بازگشت؛ ۵ مسیر پروازی در راه است

مدیر شرکت توسعه بنادر و فرودگاه‌های منطقه آزاد قشم از برنامه‌ریزی برای برقراری مسیر داخلی و خارجی خبر داد.

پروازها به فرودگاه بین‌المللی قشم بازگشت؛ 5 مسیر پروازی در راه است
به گزارش فرتاک نیوز،

غلامرضا کریمی آقایی از ازسرگیری پروازهای فرودگاه بین‌المللی قشم پس از چهار ماه وقفه خبر داد و گفت: نخستین پرواز با هواپیمای شرکت قشم‌ایر در مسیر تهران انجام شد و فعالیت این فرودگاه به طور رسمی از سر گرفته شد.

وی با اشاره به اینکه توقف پروازها در پی حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا و ایجاد محدودیت‌های پروازی رخ داده بود، اظهار کرد: با بازگشایی فرودگاه، برنامه‌ریزی برای توسعه شبکه پروازی قشم نیز آغاز شده و در هفته‌های آینده چهار مسیر داخلی و یک مسیر خارجی به برنامه پروازی این فرودگاه اضافه خواهد شد.

مدیر شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های منطقه آزاد قشم افزود: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، پروازهای تهران، مشهد، اصفهان و شیراز به‌صورت منظم برقرار می‌شود و یک مسیر خارجی نیز به مقصد دبی یا عمان راه‌اندازی خواهد شد.

ادامه داد: در حال حاضر شرکت هواپیمایی قشم‌ایر به‌عنوان شرکت مستقر در فرودگاه، پروازهای اصلی را انجام می‌دهد و هماهنگی‌های لازم با شرکت‌های هواپیمایی سپهران و فلای‌کیش نیز برای برقراری پرواز در مسیرهای مشهد و اصفهان انجام شده است.

کریمی آقایی تأکید کرد: بازگشت پروازها به فرودگاه بین‌المللی قشم گام مهمی در احیای حمل‌ونقل هوایی، تسهیل سفر گردشگران و رونق فعالیت‌های اقتصادی و تجاری این جزیره به شمار می‌رود.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۰۴۶۱ //
ارسال نظر