//
کدخبر: ۵۸۰۶۰۳ //

چرخه بازسازی آوارهای زمین‌لرزه در ونزوئلا آغاز شد

آوارهای ناشی از زمین‌لرزه‌های اخیر در ونزوئلا به مصالح ساختمانی تبدیل خواهند شد. این اقدام به بازسازی مناطق آسیب‌دیده کمک خواهد کرد.

چرخه بازسازی آوارهای زمین‌لرزه در ونزوئلا آغاز شد

به گزارش فرتاک نیوز؛ نلسون رودریگس، وزیر اکوسوسیالیسم ونزوئلا، اعلام کرد که آوارهای جمع‌آوری‌شده از زمین‌لرزه‌های ۲۴ ژوئن به مصالح و مواد مورد نیاز برای طرح‌های بازسازی تبدیل خواهند شد. به گفته وی، نزدیک به دو ماه پس از وقوع این زمین‌لرزه‌ها، ۲.۱ میلیون تن آوار در ایالت لا گوایرا جمع‌آوری شده است که این منطقه بیشترین خسارت را به خود دیده است.

زمین‌لرزه‌های به بزرگی ۷.۲ و ۷.۵ ریشتر در این منطقه، نزدیک به ۶ هزار و ۵۰۰ کشته و حدود ۱۸ هزار بی‌خانمان بر جای گذاشته است. وزارت اکوسوسیالیسم ونزوئلا اعلام کرده که روزانه بین ۲۸۰ تا ۳۰۰ تن پسماند خانگی نیز از مناطق آسیب‌دیده جمع‌آوری می‌شود.

رودریگس با اشاره به اینکه جمع‌آوری آوارها ممکن است یک سال به طول بینجامد، افزود: با استفاده از فرآیند خردکردن، حجم مواد جمع‌آوری‌شده می‌تواند به میزان ۸۰ درصد کاهش یابد.

d53d420a8c9316fb6dd9

وی همچنین تأکید کرد که هیچ‌گونه تخلیه آوارها به دریا انجام نخواهد شد و این مواد به ۱۴ مرکز دفع موقت منتقل می‌شوند. از این تعداد، سه مرکز به طور اختصاصی برای فرآوری و خردکردن موادی چون بتن و فولاد در نظر گرفته شده‌اند.

تاکنون بیش از ۵۰۰ هزار تن از آوارها به این مراکز منتقل و حدود ۴۰ هزار تن از آنها خرد و فرآوری شده‌اند. این اقدامات در راستای ایجاد زنجیره‌ای از اقتصاد چرخشی برای استفاده مجدد از مواد آوارها در تولید مصالح ساختمانی صورت می‌گیرد.

در همین راستا، معاون وزیر امور خارجه ونزوئلا اعلام کرد که ایالات متحده ۲۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین را برای کمک به عملیات جمع‌آوری آوارها به این کشور ارسال کرده است. اولیور بلانکو هدف از این اقدام را تسهیل فرآیند پاکسازی به شیوه‌ای شایسته و مسئولانه عنوان کرد.

تاکنون بیش از ۶۵۰ جبهه کاری فعال و ۱۱ هزار کارگر در این عملیات مشارکت دارند. به گفته بلانکو، این نیروها نزدیک به ۵۰۰ هزار تن از آوارها را جمع‌آوری کرده‌اند که معادل ۲۵ درصد از کل آوار برآورد شده است.

بر اساس گزارش بانک جهانی، خسارات مستقیم فیزیکی ناشی از این زمین‌لرزه‌ها ۱۹.۶ میلیارد دلار برآورد شده و روند کند بازسازی ممکن است به بهبود اقتصادی ونزوئلا آسیب بزند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۰۶۰۳ //
ارسال نظر