//
کدخبر: ۵۸۷۵۵۱ //

اجرای قوانین مبارزه با پولشویی از سوی بانک‌ها الزامی است

اجرا و نظارت بر قوانین مبارزه با پولشویی در بانک‌ها به عنوان یک ضرورت مطرح شده است. مدیر اداره نظارت بر مبارزه با پولشویی بانکی بانک مرکزی بر اهمیت توجه به تراکنش‌های مشکوک تأکید کرد.

اجرای قوانین مبارزه با پولشویی از سوی بانک‌ها الزامی است

به گزارش فرتاک نیوز؛ حمیدرضا آذرگون، مدیر اداره نظارت بر مبارزه با پولشویی بانکی بانک مرکزی، بر لزوم تشدید نظارت شبکه بانکی بر تراکنش‌های مشکوک تأکید کرد و از شناسایی حساب‌های اجاره‌ای و وکالتی مرتبط با پولشویی و برخورد جدی با بانک‌ها و مسئولان متخلف خبر داد. وی بیان داشت که تمام ارکان بانک‌ها از مدیران عالی تا کارکنان شعب در اجرای الزامات مبارزه با پولشویی مسئول و پاسخگو هستند.

در نشستی با اعضای هیئت مدیره و مسئولان مبارزه با پولشویی شبکه بانکی، آذرگون بر اهمیت تمرکز شبکه بانکی بر تراکنش‌های مالی مشکوک، به‌ویژه در مناطق و شعب پرخطر تأکید کرد. همچنین وی به شناسایی و مسدودسازی حساب‌های اجاره‌ای در مناطق مختلف کشور اشاره کرد و گفت: بررسی‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد برخی افراد برای پولشویی حتی تا ۱۳۰ حساب وکالتی نیز داشته‌اند.

آذرگون همچنین به تأکید رئیس‌کل بانک مرکزی بر رسیدگی به تخلفات مربوط به قوانین مبارزه با پولشویی اشاره کرد و افزود: تخلفات در این زمینه با جدیت در مراجع قضایی و هیئت‌های انتظامی پیگیری خواهد شد. وی هشدار داد که اگر بانکی در این خصوص کم‌کاری کند، مسئولان آن با جرم ترک فعل مواجه خواهند شد.

مدیر اداره نظارت بر مبارزه با پولشویی بانکی بانک مرکزی خاطرنشان کرد که مدیرعامل، اعضای هیئت عامل و هیئت مدیره بانک‌ها مسئول اجرای قواعد و مقررات مبارزه با پولشویی هستند و این الزامات باید به‌طور جدی رعایت شود.

وی با بیان اینکه واحدهای مبارزه با پولشویی، «سپرهای ایمنی یک بانک» هستند، تأکید کرد که این واحدها باید از ورود منابع حاشیه‌دار و آلوده جلوگیری کنند. آذرگون در پایان بر لزوم رعایت قوانین و مقررات مبارزه با پولشویی توسط تمامی بخش‌های یک بانک تأکید کرد و گفت: در صورت شکایت از مظنونین، باید حساب‌های آن‌ها به سرعت در تمامی شبکه بانکی محدود شود.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۷۵۵۱ //
ارسال نظر