جابجایی ۴۳۸ هزار تُن کالا از خطآهن خواف-هرات در ۴ ماه
مسئولان ایستگاه خط آهن روزنک هرات اعلام کردند که در چهار ماه نخست امسال، ۴۳۸ هزار تُن کالا از این خط آهن جابجا شده است.
به گزارش فرتاک نیوز؛ وی افزود: با توسعه فعالیتهای این خط آهن، حدود ۳۰۰ شغل بهصورت مستقیم ایجاد شده و تلاشها برای افزایش ظرفیت انتقال کالا و بهبود خدمات همچنان ادامه دارد.
طبق آمار، در سال گذشته ۶۴۲ هزار تُن کالا از این مسیر جابجا شده بود، در حالی که در چهار ماه ابتدایی سال جاری، ۴۳۸ هزار تُن کالا منتقل گردیده است.
این ارقام نشان میدهد که در صورت تداوم این روند، ممکن است حجم انتقال کالا در پایان سال جاری از آمار سال گذشته نیز فراتر رود. کارگران این خط آهن نیز از فراهم شدن فرصتهای شغلی ابراز خرسندی کرده و امیدوارند که با افزایش حجم انتقالات، فرصتهای شغلی بیشتری برای جوانان ایجاد شود.