//
کدخبر: ۵۸۷۷۰۱ //

ترکیب رئال مادرید در بازی با الچه: تغییرات عمده نسبت به فصل گذشته

ترکیب رئال مادرید برای دیدار با الچه در هفته ششم لالیگا به‌طرز قابل توجهی نسبت به فصل گذشته تغییر کرده است. این تغییرات به‌شدت در عملکرد تیم تأثیرگذار بوده است.

ترکیب رئال مادرید در بازی با الچه: تغییرات عمده نسبت به فصل گذشته

به گزارش فرتاک نیوز؛ بازی الچه و رئال مادرید فردا در هفته ششم لالیگا برگزار می‌شود. مقایسه ترکیب احتمالی ژوزه مورینیو با ترکیب فصل گذشته رئال در همین ورزشگاه، تفاوت‌های بارز و حتی رادیکالی را نمایان می‌کند.

فصل گذشته، ژابی آلونسو در نیمکت نشسته بود و سیستم ۳-۴-۳ را پیاده می‌کرد، سیستمی که به دلیل نتایج ضعیف و عدم همکاری کامل بازیکنان، نتوانست دوام بیاورد. اما اکنون، مورینیو با یک سیستم ساده‌تر ۴-۲-۳-۱ به میدان می‌رود.

در بازی گذشته که در تاریخ ۲۳ نوامبر برگزار شد، رئال مادرید با دو مدافع چپ به میدان رفت. این تصمیم به خاطر استفاده ژابی از کارراس به‌عنوان مدافع سوم یا چپ در خط سه‌نفره بود. آسنسیو و هویسن دو مدافع دیگر بودند و کورتوا در دروازه قرار داشت.

فران گارسیا به‌عنوان وینگ‌بک چپ با آزادی بیشتری برای حمله به میدان می‌رفت. سبایوس و گولر در منطقه ساخت بازی فعالیت می‌کردند و بلینگام به‌عنوان بازیکن پشت مهاجمان قرار داشت، در حالی که رودریگو و امباپه در خط حمله بودند.

ترکیب دو بازیکن باکیفیت همچون سبایوس و گولر، با وینگ‌بک‌ها و یک خط سه‌نفره منطقی به نظر می‌رسید، اما نتیجه نهایی ناامیدکننده بود و بازی با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید.

این فصل، رئال مادرید تحت هدایت ژوزه مورینیو به دنبال جبران فصل گذشته و کسب سه امتیاز در خانه الچه است. تیم در بازی‌های خارج از خانه به اندازه بازی‌های خانگی باثبات نبوده و برای حل این مشکل، نیازی به آزمایش‌های مشابه با سیستم ژابی ندارد؛ مورینیو ۴-۲-۳-۱ و استفاده از ضدحمله‌ها را ترجیح می‌دهد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۷۷۰۱ //
ارسال نظر