//
کدخبر: ۵۶۸۹۱۷ //

آتش‌سوزی گسترده در انبار ضایعات پلاستیک مشهد؛ دود غلیظ آسمان منطقه را فرا گرفت

حریق گسترده در یک انبار ضایعات پلاستیک در روستای شیرحصار مشهد با حضور سریع نیروهای آتش‌نشانی مهار شد و خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت.

آتش‌سوزی گسترده در انبار ضایعات پلاستیک مشهد؛ دود غلیظ آسمان منطقه را فرا گرفت
به گزارش فرتاک نیوز،

ساعاتی پیش یک انبار ضایعات پلاستیک در روستای شیرحصار مشهد دچار آتش‌سوزی گسترده شد و بخش زیادی از مواد قابل اشتعال موجود در آن طعمه حریق شد.

آتشپاد دوم محسن اسدی، سرپرست عملیات سازمان آتش‌نشانی مشهد، با اشاره به وسعت حدود ۵۰۰ مترمربعی این انبار گفت: حدود ۱۰۰ مترمربع از فضای انبار به طور کامل در آتش سوخت و حجم زیادی از ضایعات پلاستیکی از بین رفت.

وی افزود: دود غلیظ ناشی از سوختن پلاستیک، بخش وسیعی از منطقه را فرا گرفته بود، اما نیروهای ایستگاه ۴۲ آتش‌نشانی با حضور سریع و عملیات به‌موقع، از سرایت آتش به سایر بخش‌ها جلوگیری کردند.

سرپرست عملیات سازمان آتش‌نشانی مشهد تأکید کرد این حادثه هیچ مصدوم یا فرد محبوسی نداشته و علت وقوع آتش‌سوزی توسط کارشناسان در دست بررسی است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۶۸۹۱۷ //
ارسال نظر