انتقاد فلیک از عملکرد بارسلونا در الکلاسیکو
باخت بارسلونا به رئال مادرید در الکلاسیکو، انتقادات زیادی را به همراه داشت. هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، در مورد عملکرد تیمش در این بازی صحبت کرده است.
به گزارش فرتاک نیوز؛ هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، پس از باخت ۲-۱ تیمش به رئال مادرید در الکلاسیکو اظهار نارضایتی کرد. او به عملکرد ضعیف تیمش در این بازی اشاره کرد و گفت که بازیکنان آمادگی بدنی لازم را نداشتند.
فلیک: آمادگی بدنی کافی نبود
فلیک تصریح کرد که تیمش نتوانسته بود موقعیتهای لازم را ایجاد کند و افزود: «ما در نیمه اول به هیچ وجه سرحال نبودیم و این باعث شد نتوانیم به بازی خود ادامه دهیم.»
بهبود در نیمه دوم، اما ناکامی در حفظ نتیجه
سرمربی بارسلونا به نیمه دوم اشاره کرد و گفت: «در نیمه دوم بهتر شدیم و کنترل بازی را در دست گرفتیم، اما در نهایت نتوانستیم نتیجه را حفظ کنیم.» او با اشاره به اشتباهات تیمش، اذعان کرد که بارسلونا در شرایطی که باید بهتر عمل میکرد، دوباره دچار اشتباه شد.
وضعیت جدول لالیگا و آینده تیم
فلیک همچنین به وضعیت بارسلونا در جدول لالیگا پرداخت و گفت: «هفته خوبی نبود و باخت در پاریس و حالا در لالیگا باعث شده روحیه تیم پایین بیاید. با این حال، هنوز در صدر جدول هستیم.»
- بارسلونا در الکلاسیکو از نظر فنی ضعیف عمل کرد.
- فلیک به انتقاد از عدم آمادگی بدنی بازیکنان پرداخت.
- تیم در نیمه دوم بهبود داشت اما نتوانست نتیجه را حفظ کند.
- بارسلونا هنوز در صدر جدول لالیگا قرار دارد.