کدخبر: ۵۹۲۵۰۸ //

برگزاری بازی تدارکاتی جدید برای تیم ملی؛ حریفان مشخص شدند

تیم ملی فوتبال به دنبال برگزاری سومین بازی تدارکاتی خود در فیفادی جاری است. این موضوع از سوی سخنگوی فدراسیون فوتبال مطرح شد.

برگزاری بازی تدارکاتی جدید برای تیم ملی؛ حریفان مشخص شدند

به گزارش فرتاک نیوز؛ امیر مهدی علوی، سخنگوی فدراسیون فوتبال، از تلاش‌ها برای برگزاری سومین دیدار تدارکاتی تیم ملی در فیفادی خبر داد. او اعلام کرد که مذاکراتی با یک یا دو تیم دیگر در حال انجام است تا بتوانند یک بازی دوستانه با یک تیم آفریقایی ترتیب دهند. درخواست شده که حریف جدید از ترکیه به‌طور زمینی به ایران بیاید و این دیدار در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شود، چرا که این تیم قبلاً با ایران بازی نکرده است.

علوی همچنین درباره برنامه‌های آتی اردوهای تیم ملی گفت: احتمال دارد نفراتی به کادرفنی آقای قلعه‌نویی اضافه شوند و ایشان در حال بررسی این موضوع هستند. تغییراتی در فرآیند تیمی صورت خواهد گرفت. اردوی بغداد در آبان ماه برگزار خواهد شد و تیم ملی در این اردو با عراق، لبنان و فیلیپین مسابقه خواهد داد.

وی در ادامه به وضعیت نیمکت تیم ملی امید اشاره کرد و گفت: مذاکراتی با آقای قطبی انجام شده و احتمال می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده جمع‌بندی نهایی صورت بگیرد. گزینه‌های داخلی و خارجی در نظر گرفته شده و قرار است تا فردا جمع‌بندی اولیه میان اعضای هیات رییسه انجام شود که اکنون به چهار نفر رسیده است.

علوی همچنین درباره اهدای جام قهرمانی فصل گذشته به باشگاه استقلال بیان کرد که بحث جدیدی در این زمینه مطرح نشده و قرار است جمع‌بندی در سازمان لیگ صورت گیرد و به هیات رییسه اعلام شود.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۲۵۰۸ //
ارسال نظر