توجه استقلال و تراکتور به هافبک ازبکستانی شیرزاد آسانوف
شیرزاد آسانوف، هافبک ۲۳ ساله ازبکستانی، به دلیل عملکرد درخشانش در تیم ملی و باشگاه بخارا، مورد توجه استقلال و تراکتور قرار گرفته است.
به گزارش فرتاک نیوز؛ شیرزاد آسانوف، هافبک میانی تیم ملی ازبکستان و باشگاه بخارا، از دو باشگاه استقلال و تراکتور پیشنهاداتی دریافت کرده است و به احتمال زیاد به یکی از این تیمها ملحق خواهد شد.
بر اساس اطلاعات سایت چمپیونات، این بازیکن به دلیل نمایشهای خوبش در تیم بخارا و همچنین درخشش در تیم ملی، اکنون در کانون توجه دو تیم ایرانی قرار دارد.
آسانوف در این فصل در ۲۱ مسابقه موفق به زدن ۹ گل و ارائه ۱ پاس گل شده است. او همچنین تا کنون ۳ بازی برای تیم ملی ازبکستان انجام داده است.
در سالهای اخیر، بازیکنانی از ازبکستان مانند جلالالدین ماشاریپوف (استقلال) و اوستون اورونوف (پرسپولیس) در لیگ ایران عملکرد موفقی داشتهاند. جالب است که در فهرست ۲۶ نفره کاناوارو برای جام جهانی ۲۰۲۶، چهار بازیکن از لیگ ایران حضور دارند و به نظر میرسد شاهد ادامه این روند خواهیم بود.