//
کدخبر: ۵۶۸۶۴۱ //

زلزله در ساختار فوتبال ایران؛ لیگ برتر ۱۸ تیمی شد!

با مصوبه رسمی هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، پس از چهار ماه کش‌وقوس، لیگ برتر ایران از فصل آینده با فرمتی جدید و حضور ۱۸ تیم برگزار خواهد شد تا بزرگ‌ترین تحول ساختاری مسابقات در سال‌های اخیر رقم بخورد.

 زلزله در ساختار فوتبال ایران؛ لیگ برتر ۱۸ تیمی شد!
به گزارش فرتاک نیوز،

پس از چهار ماه کش‌وقوس و گمانه‌زنی‌های فراوان، سرانجام هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ به مطالبه بسیاری از باشگاه‌ها تن دادند؛ با مصوبه رسمی مقامات عالی فوتبال، فصل آینده لیگ برتر با فرمت جدید و حضور ۱۸ تیم برگزار خواهد شد تا نقشه رقابت‌های ملی از نو ترسیم شود.

پایان ماراتن تصمیم‌گیری؛ بازگشت به فرمت پرجمعیت

پرونده جنجالی تعداد تیم‌های حاضر در سطح اول فوتبال ایران که به یکی از چالش‌های اصلی مدیران فدراسیون در ماه‌های اخیر تبدیل شده بود، سرانجام با یک تصمیم قاطع بسته شد. براساس مصوبه جدید هیئت رئیسه سازمان لیگ که به تایید فدراسیون فوتبال نیز رسیده است، لیگ برتر ایران از فصل آینده (۱۴۰۵-۱۴۰۶) از ۱۶ تیم به ۱۸ تیم افزایش پیدا می‌کند.

چهار ماه در بیم و امید

این تغییر ساختار در حالی رخ می‌دهد که در چهار ماه گذشته، موافقان و مخالفان این طرح در جلسات متعدد به بحث و تبادل نظر پرداخته بودند. لابی‌گری باشگاه‌های در خطر سقوط و اشتیاق تیم‌های دسته اولی برای حضور در ویترین اصلی فوتبال ایران، فشار مضاعفی را به بدنه تصمیم‌ساز فوتبال وارد کرده بود که در نهایت منجر به تصویب این طرح شد.

پیامدهای اجرایی و فنی

با ۱۸ تیمی شدن لیگ، تقویم مسابقات با اضافه شدن ۴ هفته جدید، فشرده‌تر از همیشه خواهد شد. این موضوع چالش بزرگی برای تیم‌های حاضر در رقابت‌های آسیایی و برنامه‌های آماده‌سازی تیم ملی ایجاد خواهد کرد. با این حال، کارشناسان معتقدند افزایش تعداد تیم‌ها می‌تواند به توسعه فوتبال در استان‌های مختلف و افزایش هیجان در رده‌های پایین جدول منجر شود.

جزئیات بیشتر در خصوص نحوه صعود تیم‌ها از لیگ آزادگان و وضعیت تیم‌های انتهای جدول لیگ جاری، طی ساعات آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد.

این خبر تکمیل می‌شود…

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۶۸۶۴۱ //
ارسال نظر