//
کدخبر: ۵۳۷۲۹۸ //
با حضور رئیس شورای مرکزی بنیاد مسکن انجام گرفت؛

آغاز عملیات اجرایی احداث ساختمان اداری بنیاد مسکن استان کرمانشاه با اعتبار ۷۰ میلیارد تومان

با حضور نماینده ولی فقیه و رئیس شورای مرکزی بنیاد مسکن عملیات اجرایی ساختمان اداری بنیاد مسکن استان کرمانشاه با اعتبار ۷۰ میلیارد تومان آغاز شد.

آغاز عملیات اجرایی احداث ساختمان اداری بنیاد مسکن استان کرمانشاه با اعتبار ۷۰ میلیارد تومان
به گزارش فرتاک نیوز،

 شمس‌اله خدادای مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه در حاشیه آغاز عملیات اجرایی پروژه احداث ساختمان اداری بنیاد مسکن استان کرمانشاه که امروز( ۳۰ مهر) با حضور نماینده ولی فقیه و رئیس شورای مرکزی بنیاد مسکن و استاندار کرمانشاه انجام گرفت گفت: این پروژه در زمینی به مساحت ۴۷۸۹ متر و زیربنای۳۳۲۷ مترمربع در پنج طبقه ساخته خواهد شد.

 وی اعتبار مورد نیاز برای اجرای این پروژه را ۷۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات داخلی عنوان کرد و افزود: بر اساس پیش‌بینی انجام شده عملیات اجرایی این پروژه طی ۱۶ ماه آینده به اتمام خواهد رسید.

IMG_20251022_095148

 به گفته مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با وجود ۲۵۳۲ روستا در استان کرمانشاه و دستور کار ساخت ۱۲ هزار واحد مسکن شهری، حجم مراجعات به این نهاد بالاست به همین دلیل احداث این ساختمان رضایت‌مندی مردم و همکاران را در پی خواهد داشت.

 خبرنگار:طیبه دولت‌آبادی

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۳۷۲۹۸ //
ارسال نظر