آبتنی در خزر ممنوع شد
هواشناسی مازندران برای اواخر وقت پنجشنبه به مدت ۲ روز هشدار دریایی سطح زرد صادر کرد که شنا در سواحل استان طی این مدت ممنوع است.

هواشناسی مازندران با صدور هشدار دریایی سطح زرد، اعلام کرد که شمالی شدن جریانهای جوی و عبور امواج کم دامنه از تراز میانی جو مازندرانیها اواخر وقت پنج شنبه تا اوایل وقت شنبه شاهد وزش باد نسبتاً شدید و مواج شدن دریا خواهند بود.
بیشینه سرعت وزش باد تا ۱۲ متر بر ثانیه (۴۳ کیلومتر بر ساعت) از سمت شمال و شمال غرب و بیشینه ارتفاع موج قابل ملاحظه تا ۱.۰ متر (بیشینه ارتفاع موج تا ۱.۶ متر) برآورد میشود.
غرق شدن شناگران، قایقها و شناورهای گردشگری، احتمال غرق شدن شناورهای صیادی، اختلال در ورود و خروج شناورها به حوضچه بنادر، اختلال در تردد شناورها و فعالیتهای ساحلی و فراساحلی از جمله پیامدهای این رویداد جوی است.
در این مدت شنا، قایقرانی و فعالیتهای گردشگری و صیادی ممنوع است و تردد شناورهای بزرگ با مراقبت باید انجام شده و سایر فعالیتها با رعایت جوانب احتیاط انجام شود.
مازندران دارای ۱۵ شهرستان ساحلی است که در این میان شهرستانهای محمود آباد با ۳۰ کیلومتر ساحل آزاد و بیش از ۱۲۰ راه دسترسی دارای ۱۶ طرح، بابلسر با ۲۷ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۳ کیلومتر نوار ساحلی قابل شنا، از شاخصترین شهرستان های مرکزی استان در اجرای این طرح محسوب می شوند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.