//
کدخبر: ۲۶۶۳۸۶ //

درخصوص بازگشایی مدارس هنوز تصمیم مشخصی اتخاذ نشده است

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: برای بازگشایی مدارس فرض‌های احتمالی توسط آموزش و پرورش برای سه حالت سفید، زرد و قرمز طراحی و بررسی شده است و در این خصوص که آیا مدارس با ۵۰ درصد ظرفیت یا به شکل یک روز درمیان باز خواهند شد هنوز تصمیم مشخصی اتخاذ نشده است.

درخصوص بازگشایی مدارس هنوز تصمیم مشخصی اتخاذ نشده است
به گزارش فرتاک نیوز،

محمد اعتدادی، امروز (شنبه-۳۱ خرداد) در نشست خبری، اظهار کرد: امتحانات پایه دوازدهم که از  ۱۷ خردادماه آغاز شده تا ۱۵ تیرماه ادامه دارد و خوشبختانه کوچک‌ترین مشکلی در برگزاری امتحانات نداشته‌ایم و تمام دستورالعمل‌های بهداشتی در این باره رعایت شده است.

وی با بیان اینکه فرایند ثبت‌نام در مقاطع پیش‌دبستانی و اول دبستان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: نکته مهم در فرایند ثبت نام این دو مقطع، سنجش سلامت این دانش آموزان است که با تدابیر اتخاذ شده این سنجش از اول مردادماه توسط اداره استثنایی آموزش و پرورش با نوبت‌دهی انجام خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان، به نحوه فرایند ثبت‌نام در پایه‌های اول و هفتم، اشاره و تصریح کرد: دانش آموزان این دو مقطع تحصیلی برای ثبت‌نام نیازی نیست به مدرسه مراجعه کنند. این دانش آموزان می‌توانند با مراجعه به سایت اینترنتی erp.isfedu.ir/sabt۹۹ نزدیک‌ترین مدرسه به محل سکونت خود را انتخاب و ثبت‌نام کنند.

اعتدادی گفت: به خانواده‌ها توصیه می‌کنیم در نزدیک‌ترین مدرسه محل سکونت خود فرزندان خود را ثبت نام کنند تا از سرویس مدارس با توجه شیوع ویروس کرونا کمترین استفاده را ببرند تا تراکم در سرویس مدارس رخ ندهد.

وی با بیان اینکه هرگونه بازگشایی مدارس و زمان آن به عهده ستاد ملی مقابله با کرونا است، ادامه داد: برای بازگشایی مدارس فرض‌های احتمالی توسط آموزش و پرورش برای سه حالت سفید، زرد و قرمز طراحی و بررسی شده است و در این خصوص که آیا مدارس با ۵۰ درصد ظرفیت یا به شکل یک روز درمیان باز خواهند شد هنوز تصمیم مشخصی اتخاذ نشده است. امیدواریم وضعیت شیوع ویروس کرونا به حالت سفید در بیاید تا مشکلی برای بازگشایی مدارس در روز اول مهر نداشته باشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان، گفت: مسلماً یکی از بهترین شیوه‌های آموزش یادگیری حضوری در مدارس است و آموزش مجازی امری مکمل بوده و شاید بتوان برخی از دروس را به شکل مجازی تدریس کرد، اما تدریس دروس تخصصی و عملی به خصوص در هنرستان‌ها به صورت مجازی امکان‌پذیر نیست به همین دلیل این دروس به شکل حضوری تدریس می‌شود.

اعتدادی به برنامه آموزشی شاد اشاره و خاطرنشان کرد: مهم‌ترین برنامه آموزشی کشور برای دانش آموزان شبکه شاد است و آموزش و پرورش هیچ برنامه آموزشی خارج از این شبکه و در شبکه‌های واتساپ و تلگرام ندارد. البته کتمان نمی‌کنیم که شبکه شاد دچار مشکلاتی است که باید این مشکلات رفع شود، اما این شبکه بستری خوبی را برای دانش آموزان فراهم کرده تا علاوه بر یادگیری دروس خود بتوانند برنامه‌های تربیتی را نیز دنبال کنند.

وی گفت: همه باید در شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل تلاش کنیم و رسانه‌ها در این خصوص می‌توانند کمک خوبی برای آموزش و پرورش باشند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۶۶۳۸۶ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان