//
کدخبر: ۱۵۱۳۳۴ //

حکم اعدام باقری درمنی در دیوان عالی تایید شد

سخنگوی قوه قضاییه گفت: حکم اعدام حمید باقری درمنی به جرم ارتشا و کلاهبرداری که در دادگاه بدوی صادر شده بود، در دیوان عالی کشور تایید شد.

 حکم اعدام باقری درمنی در دیوان عالی تایید شد
به گزارش فرتاک نیوز،

 حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای روز یکشنبه در صد و سی و چهارمین نشست خبری، با اعلام این خبر همچنین اسامی اخلالگران نظام اقتصادی را که حکم آنان در دادگاه قطعی شده است، اعلام کرد.

وی گفت: در این فاصله زمانی از نشست خبری قبل، تعدادی از افرادی را که فساد مالی داشتند و احکام آنان قطعی شده است، اعلام می کنم که برخی را بر اساس قانون و بعضی هم الزام است که بیان کنیم.

اژه ای اضافه کرد: در شیراز، امیرکمالی سروستانی فرزند محمدحسین به ٢٠ سال حبس و ضبط اموال نامشروع، منوچهر پورفرد فرزند عبدالله، اسماعیل نصراللهی فرزند حمزه به اتهام إخلال در نظام اقتصادی به ١٠ سال حبس و رد مال کسب شده از این طریق، عسکر (افرا) برانی فرزند نادعلی به پنج سال حبس، حسن مظاهری فرزند شاه میرزا، مهدی رضایی فرزند رمضان به سه سال حبس، ناصر حبیبی نسب فرزند منصور به یک سال حبس محکوم شدند.

به گفته وی، محسن رنجبر به جرم ارتشا در شیراز به ٧ سال و ٦ ماه حبس و ٧٤ ضربه شلاق محکوم شد.

* تا ١٥ سال حبس برای شهردار و اعضای شورای شهر مرودشت

محسنی اژه ای در بخش دیگری از سخنانش درباره پرونده های استان فارس گفت: حکم بدوی رئیس شورا و اعضای شورای شهر، ١٩ پیمانکار و شهردار مرودشت صادر شده است که به خاطر بدوی بودن حکم از بیان جزئیات حکم معذورم. اما تا ١٥ سال حبس برای آنها حکم بریده شد. حکم پرونده آبفای شیراز هم در دادگاه بدوی صادر شده است.

معاون اول قوه قضاییه درباره بقیه پرونده های اقتصادی رسیدگی شده در تهران و حکم هایی که قطعی شد، اظهارداشت: محمود مقدم فر فرزند احمد به جرم معاونت در جعل و پرداخت رشوه به ٧ سال و یک ماه حبس، جزای نقدی، رد مال و حسن نامدار فرزند علی به اتهام اخذ رشوه و جهل سند به ٥ سال حبس و ٧٠ ضربه شلاق محکوم شد.

* 700 هزار گوشی موبایل توقیف شده

محسنی اژه ای با تاکید بر تعطیل نشدن واحدهای تولیدی گفت: چندین جلسه با حضور وزرا و مسئولان معاونت پیشگیری قوه قضاییه برگزار کردیم و چند دستور در ستاد اقتصاد مقاومتی دیده شد که یکی از آنها تعیین تکلیف هر چه زودتر اموال توقیف شده بود و تا کنون مقداری از این اموال رفع توقیف شد.

وی گفت: وزیر صمت گفت ٧٠٠ هزار گوشی تلفن داریم که ١٣١ هزار تا مرتبط با دستگاه قضایی است و بقیه گوشی ها مشکلات خود را در همان وزارتخانه دارد که باید هر چه زودتر این مشکلات را با سازمان قیمت گذاری کننده رفع کنند و قوه قضاییه اعلام کرد وزارت صمت در عرضه آن آزاد است.

وی ادامه داد: در بحث صنایع کوچک هم ٢١ کارخانه در شمال غرب کشور در حال تعطیل شدن بود که احیا و از تعطیل شدن رها شد؛ سه کارخانه در استان مرکزی هم هست که هنوز به طور کامل مشکلاتش مرتفع نشده و دولت باید کمک کند؛ یک کارخانه و ٢١ واحد تولیدی در شمال کشور در حال ورشکستگی بود که برای احیا شدنشان تلاش شد.

* صدور ٣٦ کیفرخواست در دادگاه ویژه

محسنی اژه ای با بیان اینکه ٣٦ کیفرخواست در دادگاه ویژه صادر شده است، گفت: در چهار استان فارس، تهران، اصفهان و هزمزگان این شعبه ها دایر شده که در تهران چهار شعبه است .

وی ابراز امیدواری کرد تکلیف این ٣٦ نفر در دادگاه ویژه تعیین شود.

* معرفی ١٤٩٠ وکیل مورد تایید رئیس قوه قضاییه

محسنی اژه ای با رد این موضوع که تعداد محدودی وکیل از سوی رئیس قوه قضاییه طبق ماده ٤٨ قانون آیین دادرسی کیفری اعلام شده، اظهارداشت: ١٤٩٠ وکیل تا کنون معرفی شدند و فهرست آنان ارائه شده است که ٦٣ وکیل از تهران هستند.

ادامه دارد...

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: ایرنا
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۵۱۳۳۴ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان