دستگیری عاملان مجروحیت جوان الیگودرزی با سلاح گرم
فرمانده انتظامی الیگودرز از دستگیری سه نفر در پی مجروحیت یک جوان بر اثر شلیک سلاح گرم در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ علی اسداللهی امروز شنبه در گفتوگو با رسانهها، اظهار داشت: پس از اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر انتقال یک جوان مجروح توسط دو نفر به بیمارستان، مأموران بلافاصله در محل حاضر شدند و افرادی را که مجروح را به بیمارستان رسانده بودند، شناسایی و بازداشت کردند.
وی افزود: فرد مجروح هماکنون تحت مراقبت پزشکی قرار دارد و وضعیت او توسط تیم درمانی در حال پیگیری است.
فرمانده انتظامی الیگودرز، تصریح کرد: مأموران ضمن حضور در صحنه حادثه، یک قبضه سلاح وینچستر به همراه تعدادی فشنگ کشف کردند. با انجام تحقیقات تکمیلی، مالک سلاح نیز شناسایی و دستگیر شد.
سرهنگ اسداللهی با بیان اینکه بررسی انگیزه و جزئیات دقیق وقوع حادثه در پلیس آگاهی ادامه دارد، تأکید کرد: پس از تکمیل تحقیقات، اطلاعات تکمیلی بهصورت رسمی اعلام خواهد شد.
وی با هشدار نسبت به نگهداری و حمل سلاحهای غیرمجاز، افزود: استفاده از سلاح غیرمجاز علاوه بر پیامدهای قانونی سنگین، میتواند زمینهساز حوادث تلخ و جبرانناپذیری شود. پلیس با هرگونه تخلف در این زمینه با قاطعیت برخورد خواهد کرد.