پایان فرار باند موبایلقاپهای سعادتآباد؛ تیر پلیس کار را تمام کرد
فرار نفسگیر اعضای یک باند حرفهای موبایلقاپی در خیابانهای سعادتآباد با شلیک دقیق مأموران پلیس پایان یافت و سارقان پیش از سرقتهای بیشتر دستگیر شدند.
سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری تهران از دستگیری اعضای یک باند حرفهای موبایلقاپی در سعادتآباد خبر داد؛ باندی که هنگام فرار از دست مأموران، با شلیک قانونی پلیس متوقف شد. سرهنگ محمد افشار توضیح داد که مأموران در جریان رصدهای میدانی با این گروه سابقهدار مواجه شدند و سارقان پس از مشاهده نیروهای انتظامی اقدام به فرار کردند که عملیات تعقیب بلافاصله آغاز شد.
او افزود در جریان این عملیات، مأموران با رعایت قانون بهکارگیری سلاح مجبور به تیراندازی شدند و یکی از سارقان از ناحیه پا هدف گلوله قرار گرفت و زمینگیر شد. در بازرسی اولیه از متهمان پنج دستگاه تلفن همراه کشف شد که همان روز سرقت شده بود. پس از انتقال متهمان به کلانتری ۱۳۴، مالباختگان این افراد را شناسایی کردند.
سرهنگ افشار گفت که متهمان تاکنون به بیش از ۲۰ فقره موبایلقاپی در محدوده استحفاظی این کلانتری اعتراف کردهاند. برای آنان پرونده قضایی تشکیل شده و پس از تکمیل مراحل اولیه، به مرجع قضایی معرفی شدهاند. او تأکید کرد که روند تحقیقات درباره ابعاد دیگر فعالیت این باند همچنان ادامه دارد.
وی در ادامه اعلام کرد که سایر اعضای این باند نیز شناسایی شدهاند و بهزودی دستگیر خواهند شد تا فرآیند بازگرداندن اموال سرقتی به مالباختگان تکمیل شود. به گفته سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری تهران، اعضای این باند دارای سوابق متعدد در زمینه سرقت، درگیری و جرائم مختلف بوده و پیشتر نیز چندین مرتبه بازداشت شدهاند.