سقوط مرگبار ال۹۰ در رودبار؛ سه کشته و دو مصدوم
سقوط یک خودروی سواری ال۹۰ در محور رحمتآباد رودبار سه کشته و دو زخمی برجای گذاشت.

صبح امروز سهشنبه (۱۸ شهریور) یک دستگاه خودروی سواری ال۹۰ در محور رحمتآباد – مخشهر به کلسفروش شهرستان رودبار از جاده خارج شد و سقوط کرد. این حادثه جان سه نفر از سرنشینان خودرو را گرفت و دو نفر دیگر را روانه بیمارستان کرد.
هادی سلیمی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان با اعلام این خبر گفت: ساعت ۸:۲۷ دقیقه صبح، گزارش این سانحه به مرکز کنترل هماهنگی و عملیات امداد و نجات هلال احمر اعلام شد. بلافاصله دو تیم امدادی از پایگاه شهید آقایی رودبار همراه با یک دستگاه آمبولانس و یک خودروی ست نجات به محل اعزام شدند.
وی افزود: امدادگران پس از حضور در محل حادثه، عملیات رهاسازی سرنشینان گرفتار در خودرو را آغاز کردند و موفق شدند دو مصدوم را برای دریافت خدمات درمانی به مراکز بیمارستانی منتقل کنند.
به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان، متأسفانه سه نفر از سرنشینان خودرو بر اثر شدت جراحات در دم جان باختند و پیکر آنها به مراجع ذیربط تحویل شد.
سلیمی در پایان خاطرنشان کرد: هلال احمر همواره آماده پاسخگویی به حوادث جادهای و امدادرسانی سریع به آسیبدیدگان است و رانندگان باید در شرایط جادهای پرخطر دقت و احتیاط بیشتری داشته باشند.