//
کدخبر: ۵۲۸۱۴۴ //

اختلال GPS در کشور به دستور نهادهای امنیتی است؟

اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه-۲۹ مرداد ۱۴۰۴)هیات وزیران در حیاط دولت با حضور در جمع خبرنگاران به سؤالات‌ آنها پاسخ دادند.

 اختلال GPS در کشور به دستور نهادهای امنیتی است؟
به گزارش فرتاک نیوز،

محمدرضا عارف  معاون اول رئیس جمهور در بخشی از اظهارات خود در جلسه هیات دولت با تاکید بر تقویت راهبرد همبستگی ملی و توجه به شعار وفاق ملی و همچنین لزوم توجه صاحبنظران، نخبگان و فعالان رسانه به اهمیت همبستگی و اجماع ملی تاکید کرد: برخی مصاحبه‌ها و اظهارنظرها کمکی به تقویت فضای خوب کنونی کشور به ویژه در حوزه سیاست خارجی که راهبردها مشخص است، نخواهد کرد.

 

سخنگوی دولت به اکوایران گفت که FATF مانند تمام موضوعاتی که به اقتصاد کلان بازمی‌گردد، در حال پیگیری است.

واکنش سخنگوی دولت به بیانیه جبهه اصلاحات

فاطمه مهاجرانی  سخنگوی دولت  در پاسخ به پرسشی درباره دیدگاه رئیس‌جمهوری و دولت نسبت به بیانیه اخیر جبهه اصلاحات، اظهار کرد: جایگاه دولت جایگاه دیگری است و طبیعتاً هر جبهه‌ یا حزبی که اظهارنظر می‌کند، نشانه‌ای از زنده بودن جامعه است. اظهارنظرها به‌صورت آزادانه انجام می‌شود، اما نکته‌ای که در این مورد مهم است، دقت به انسجام اجتماعی است و توجه به اینکه در شرایط پیچیده‌ای هستیم و اظهارنظرهای ما نباید شرایط را پیچیده‌تر کند یا به نوعی مورد سوءاستفاده دشمن قرار گیرد.

وی یادآور شد: دسترسی به رئیس‌جمهوری برای همه احزاب از جبهه پایداری تا جبهه اصلاحات که دو سر طیف جریان‌های سیاسی ما هستند، وجود دارد . رئیس‌جمهوری با آنان جلسه داشته است. حاکمیت و دولت هم متناسب با منافع ملی اتخاذ رویکرد می‌کند.

بنزین ویژه وارداتی تاثیری بر سهمیه‌ها و قیمت آن ندارد

محسن پاک‌نژاد  وزیر نفت  گفت: بر اساس ظرفیت‌های قانونی و مصوبه هیئت وزیران مقرر شد، بخش خصوصی بدون دخالت دولت واردات بنزین را که از آن به عنوان بنزین ویژه یاد می شود، انجام دهد.

وی با اشاره به هزینه تمام شده بنزین ویژه وارداتی گفت:  بنزین ویژه و قیمت آن هیچ تاثیری در سهمیه‌هایی که پیش از این استفاده می‌شد یعنی ۶۰ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی و ۱۰۰ لیتر بنزین ۳ هزار تومانی یا کارت سوخت جایگاه‌ها نداره و هموطنان عزیز می‌توانند کماکان از این سهمیه‌ها استفاده کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیئت دولت در پاسخ به اکوایران گفت که در حال مذاکره با پلتفرم‌ها و سکوهای خارجی برای رفع فیلترینگ هستیم.

اختلالات GPS به دلیل ملاحظات حضور احتمالی پهپادها و حفاظت از شهروندان است

ستار هاشمی  وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  درباره اختلال در جی پی اس ها، بیان کرد: تصمیم برای این اختلال به دلیل ملاحظات حضور احتمالی پهپادها و حفاظت از جان شهروندان از سوی نهادهای اطلاعاتی، امنیتی و نظامی گرفته شده است. در حال رایزنی هستیم و تلاش می کنیم که این موارد را مرتفع کنیم.

دولت مصمم به حل موضوع تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی است

علاالدین رفیع‌زاده  رئیس سازمان اداری و استخدامی  از پایان بررسی موضوع تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در کمیسیون مدیریت و سرمایه انسانی دولت خبر داد و گفت: اطلاعات این نیروها احصا شده و مصمم هستیم که موضوع حل شود.

وی یادآور شد: دو تا سه مرتبه هم در مجلس و در دولت جلسه گذاشته شده است. ما هفته گذشته در کمیسیون مدیریت و سرمایه انسانی دولت موضوع را بررسی کردیم که نهایتا باید در صحن دولت طرح و آنجا تصمیم‌گیری شود. کمیسیون بررسی نهایی را انجام داده و با تصویب دولت به مرحله اجرا می‌رسد.

آخرین اقدامات شهرداری برای بازسازی ساختمان‌های آسیب‌دیده در جنگ

علیرضا زاکانی  شهردار تهران  درباره بازسازی منازل آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه بیان کرد: پیشنهاد شهرداری که مورد تایید دولت قرار گرفت این بود که ارائه خدمات در زمینه پروانه به سازندگان، جبران خسارت را انجام دهیم که کمیسیون ماده ۵ هم مصوبات قانونی آن را داد و مسیر بازسازی، نوسازی و مقاوم سازی ۸ هزار و ۵۰۰ ساختمان در حال انجام است.

احتمالا هفته سوم مهرماه شاهد حضور نودانشجویان خواهیم بود

حسین سیمایی صراف  وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  درباره زمان ورود دانشجویان جدید به دانشگاه، بیان کرد: متاسفانه شروع سال تحصیلی جدید کمی با تاخیر آغاز خواهد شد و دلیل آن این است که ما منتظر سوابق تحصیلی هستیم که توسط وزارت آموزش و پروروش باید اعلام شود.

وی بیان کرد: این امر صورت گرفته، اما نسبت به سال‌های گذشته با تاخیر صورت گرفت. همچنین نمرات فرهنگیان باید اعلام شود و مصاحبه‌ها انجام شود و اگر کسی از رفتن به دانشگاه فرهنگیان منصرف شده می‌تواند در دانشگاه‌های دیگر ثبت نام کند.این دو عامل باعث تاخیر در اعلام نتایج شده است؛ احتمالا هفته سوم مهرماه شاهد حضور نو دانشجویان خواهیم بود.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۲۸۱۴۴ //
ارسال نظر