//
کدخبر: ۵۱۵۹۹۵ //

انفجار گاز شهری در آبادان ۴ مصدوم برجای گذاشت

​انفجار گاز شهری در یک منزل مسکونی در آبادان منجر به مصدومیت چهار شهروند شد.

انفجار گاز شهری در آبادان 4 مصدوم برجای گذاشت
به گزارش فرتاک نیوز،

امیر دریس عبود، معاون فنی اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان، از وقوع حادثه انفجار گاز شهری در یک منزل مسکونی واقع در کوی کارگر این شهر خبر داد.

این حادثه در ساعت ۲۲:۴۴ روز شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ گزارش شد.

 بلافاصله پس از دریافت تماس، سه دستگاه آمبولانس به محل حادثه ردیف E37 کوی کارگر آبادان اعزام شدند.

پس از حضور تیم‌های عملیاتی اورژانس در محل و انجام اقدامات درمانی اولیه توسط تکنسین‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی، چهار نفر از ساکنان که دچار سوختگی و آسیب‌های جسمی شده بودند، جهت دریافت خدمات تخصصی به مراکز درمانی منتقل شدند.

 مصدومان این حادثه شامل دو مرد ۶۶ و ۷۳ ساله و دو زن ۶۴ و ۷۱ ساله بودند که به بیمارستان‌های شهید بهشتی آبادان، حضرت امام خمینی (ره) و آیت‌الله طالقانی منتقل شدند.

 دریس عبود همچنین از حضور میدانی مسئول مرکز هدایت عملیات بحران (EOC) دانشگاه علوم پزشکی آبادان در محل حادثه خبر داد و اظهار داشت: مدیریت عملیات و ارزیابی لحظه‌به‌لحظه صحنه حادثه با هدف تسریع در خدمت‌رسانی و بررسی دقیق شرایط انجام شد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: رکنا
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۱۵۹۹۵ //
ارسال نظر