اعتراض انصارالله به ادامه جنگ از سوی عربستان
محمد البخیتی، نماینده جنبش انصارالله یمن، اصرار عربستان بر تداوم جنگ را غیرقابل قبول عنوان کرد و ریاض را مانع اصلی گفتوگوهای یمنی-یمنی دانست.
به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از ، البخیتی در مصاحبهای با شبکه المیادین بیان کرد که حملات عربستان به یمن به نفع آمریکا بوده و این تجاوز صرفاً یک اقدام آمریکایی است.
وی همچنین به امارات توصیه کرد که از درگیری با مردم یمن دوری کند و بیطرف بماند.
البخیتی در ادامه اشاره کرد که رژیم اسرائیل به شدت در تلاش است تا کشورهای عربی را علیه یمن متحد کند.
او ادعای ریاض مبنی بر تهدید مقدسات اسلامی توسط نیروهای مسلح یمن را دروغ خواند و تأکید کرد که صنعا نسبت به حفاظت از این مقدسات حساس است و هیچ نفعی در هدف قرار دادن آنها ندارد.
وی همچنین در خصوص وضعیت درگیریها در استان تعز گفت: انصارالله همواره خواستار گفتوگوهای یمنی-یمنی بوده، اما اوضاع در تعز به نقطه جوش رسیده است.
البخیتی افزود که نیروهای مسلح یمن بر اهمیت تعز واقف هستند و از ساکنان این استان خواستند که به وقایع در ساحل غربی توجه کنند.