//
کدخبر: ۵۹۰۲۳۶ //

بهای نفت به بالای ۱۰۰ دلار رسید

قیمت نفت در بازار جهانی دوباره به بالای ۱۰۰ دلار در هر بشکه رسید که این موضوع نشان‌دهنده بازگشت تقاضا و نوسانات بازار است.

بهای نفت به بالای ۱۰۰ دلار رسید

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از رویترز، در معاملات روز چهارشنبه، قیمت قرارداد آتی نفت خام برنت با افزایش ۳.۸۳ دلاری به ۱۰۳.۰۸ دلار رسید.

همچنین، قرارداد آتی نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت با ۱.۶۴ دلار افزایش، به ۹۲.۱۶ دلار در هر بشکه معامله شد.

در عین حال، قیمت قراردادهای آتی گازوئیل با گوگرد بسیار پایین حدود ۵ درصد کاهش یافت، که این کاهش به دلیل شنیده‌ها از دولت ترامپ مبنی بر احتمال ممنوعیت ۹۰ روزه صادرات گازوئیل بود. با این حال، کاخ سفید این خبر را تکذیب کرده است.

کریس رایت، وزیر انرژی آمریکا، در اظهاراتی اعلام کرد که ممنوعیت صادرات گازوئیل تأثیر چندانی بر کاهش قیمت آن نخواهد داشت و تحلیلگران هشدار داده‌اند که این اقدام می‌تواند وضعیت عرضه جهانی را بدتر کرده و به اختلال در اقتصاد کشورهای مختلف منجر شود.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۰۲۳۶ //
ارسال نظر