//
کدخبر: ۵۸۸۸۳۹ //

هشدار واشنگتن به متحدان درباره تأخیر در تحویل موشک‌های رهگیر

واشنگتن به متحدان خود درباره تأخیر در تحویل موشک‌های رهگیر هشدار داده است. این تأخیر به دلیل کاهش ذخایر موشکی ارتش آمریکا ناشی از جنگ علیه ایران است.

هشدار واشنگتن به متحدان درباره تأخیر در تحویل موشک‌های رهگیر

به گزارش فرتاک نیوز؛ خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی اعلام کرده است که ایالات متحده به متحدان خود نسبت به احتمال تأخیر تا پنج سال در تحویل تسلیحات کلیدی هشدار داده است.

بر اساس این گزارش، کشورهای اروپایی انتظار دارند که تحویل موشک‌های رهگیر پدافند هوایی به تأخیر بیفتد، چرا که ارتش آمریکا بخش عمده‌ای از زرادخانه موشکی خود را در جنگ علیه ایران مصرف کرده است.

آلمان نیز از آمریکا خواسته است تا تحویل موشک‌های کروز دوربرد «تاماهاوک» و پرتابگرهای زمینی «تایفون» را تسریع کند، اما کاهش قابل توجه ذخایر این سلاح‌ها به این معناست که شرکت سازنده، یعنی «ریتیون»، قادر به تکمیل این سفارش‌ها در مدت پنج سال نخواهد بود.

گزارش بلومبرگ همچنین به تأخیرهایی که کشورهای اروپای شرقی، وابسته به سامانه‌های تسلیحاتی آمریکا، با آن مواجه شده‌اند، اشاره کرده و خاطرنشان کرده است که این تأخیرها از زمان آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران در ۲۸ فوریه (نهم اسفند ۱۴۰۴) رخ داده است.

این گزارش به سیاست وزارت جنگ آمریکا در اولویت دادن به بازسازی ذخایر خود اشاره دارد و افزود: این رویکرد پنتاگون، به‌ویژه در زمینه درخواست‌های اوکراین برای دریافت موشک‌های پدافند هوایی پاتریوت، با چالش‌هایی رو‌به‌رو شده است.

سی‌ان‌ان نیز پیش‌تر در گزارشی به کاهش ذخایر موشکی ارتش آمریکا در هفت هفته جنگ با ایران اشاره کرده و خطر کمبود مهمات در صورت بروز جنگ دیگر را یادآور شده است.

تحلیل‌های مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی ایالات متحده (CSIS) نشان می‌دهد که ارتش آمریکا حداقل ۴۵ درصد از ذخایر موشک‌های تهاجمی دوربرد، نیمی از موشک‌های «تاد» و نزدیک به ۵۰ درصد از موشک‌های پدافندی «پاتریوت» خود را در این جنگ مصرف کرده است. همچنین، ارتش آمریکا حدود ۳۰ درصد از ذخایر موشک‌های تاماهاوک و حدود ۲۰ درصد از موشک‌های دوربرد و پدافندی خود را به کار برده و جایگزینی آنها چهار تا پنج سال زمان نیاز دارد.

با وجود قراردادهای امضا شده برای افزایش تولید موشک، زمان تحویل این تسلیحات حتی با افزایش ظرفیت تولید به مدت سه تا پنج سال تخمین زده می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۸۸۳۹ //
ارسال نظر