//
کدخبر: ۵۸۶۴۶۴ //

حماس: تعرض به اسرای فلسطینی عزم آنها را تضعیف نخواهد کرد

حماس اعلام کرد که حملات یگان‌های سرکوب رژیم صهیونیستی به اسیران فلسطینی نمی‌تواند اراده آنها را تضعیف کند. این موضوع در پی زخمی شدن تعدادی از اسرا در زندان «جانوت» مطرح شده است.

حماس: تعرض به اسرای فلسطینی عزم آنها را تضعیف نخواهد کرد

به گزارش فرتاک نیوز؛ «محمود مرداوی»، یکی از رهبران جنبش حماس، با اشاره به تعرضات اخیر یگان‌های سرکوب وابسته به اداره زندان‌های رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که این اقدامات بار دیگر ماهیت مجرمانه این رژیم را نمایان می‌سازد. او بر لزوم یکپارچگی ملی و مردمی برای حمایت از اسیران در برابر این حملات شدید تأکید کرد.

مرداوی همچنین بیان داشت که تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای شکستن عزم فلسطینیان، بی‌فایده خواهد بود و این اسرا همچنان نماد ایستادگی ملت فلسطین در برابر اشغالگری خواهند ماند.

وی اداره زندان‌های اسرائیل را مسئول اصلی سلامت و جان اسیران دانسته و از مردم فلسطین خواست تا حول این محور متحد شوند و از اسیران تا زمان آزادی کامل حمایت کنند.

بر اساس گزارش‌های دریافتی، دو زندانی فلسطینی در جریان یورش یگان‌های سرکوب به زندان «جانوت» زخمی شدند. سازمان امور اسرا و آزادگان فلسطین نیز اعلام کرد که یگان‌های سرکوب با استفاده از بمب‌های صوتی و گلوله‌های پلاستیکی به عملیات سرکوبگری در داخل زندان پرداخته‌اند که منجر به زخمی شدن تعدادی از زندانیان گردید.

این سازمان همچنین هشدار داد که وضعیت در داخل زندان همچنان پرتنش باقی مانده است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۶۴۶۴ //
ارسال نظر