//
کدخبر: ۵۸۶۰۴۴ //

کاهش زمان انتظار کامیون‌ها در مرز بازرگان به ۱۷ روز

کاهش زمان ایستایی کامیون‌ها در مرز بازرگان به ۱۷ روز به عنوان یک دستاورد مهم در روند حمل‌ونقل معرفی شده است. این تغییر حاصل افزایش ظرفیت پذیرش کامیون‌ها به ۳۵۰ دستگاه در روز می‌باشد.

کاهش زمان انتظار کامیون‌ها در مرز بازرگان به ۱۷ روز

به گزارش فرتاک نیوز؛ احسان ملک‌زاده، رئیس هیات مدیره انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی ایران، روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی از کاهش قابل توجه زمان ایستایی کامیون‌ها در مرز بازرگان خبر داد. وی اعلام کرد که ظرفیت پذیرش روزانه کامیون‌ها به ۳۵۰ دستگاه رسیده است.

ملک‌زاده درباره بهبود وضعیت تردد در مرز بازرگان گفت: در نشست‌های متعدد با انجمن‌های حمل‌ونقل ترکیه، گام‌های موثری برای تسهیل تردد کامیون‌ها برداشته شده است.

وی همچنین با اشاره به حضور نمایندگان وزارت راه و شهرسازی و سازمان پایانه‌ها و گمرکات دو کشور در پایش سه هفته‌ای مرز بازرگان، افزود: این همکاری‌ها منجر به افزایش پذیرش کامیون‌ها از ۲۷۵ دستگاه در روز به ۳۵۰ دستگاه شده و در برخی روزها به رکورد ۴۰۵ دستگاه نیز رسیده است.

ملک‌زاده در ادامه با ارائه آمار دقیق از وضعیت ایستایی کامیون‌ها اظهار داشت: به طور متوسط روزانه ۳۵۰ دستگاه کامیون ایرانی و ترکیه‌ای از مرز بازرگان عبور می‌کنند و این بهبود شرایط منجر به کاهش زمان ایستایی کامیون‌ها از ۲۵ روز به ۱۷ روز شده است.

وی همچنین به بسته‌های تشویقی پاکستان برای کالاهای ایرانی اشاره کرد و گفت: کالاهایی که از کشورهای دیگر مانند چین به پاکستان رسیده‌اند، با تخفیف‌های قابل توجه انبارداری تا ۸۰ درصد به ایران منتقل می‌شوند.

در پایان، ملک‌زاده با رد شایعات درباره وضع تعرفه‌های سنگین از سوی پاکستان برای ورود کامیون‌ها، تاکید کرد که تاکنون مدرکی در این خصوص دریافت نشده و این موضوع تنها یک شایعه است. وی خاطرنشان کرد که تمامی مرزهای زمینی کشور باز بوده و تردد کالا به طور عادی ادامه دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۶۰۴۴ //
ارسال نظر