//
کدخبر: ۵۶۵۴۰۸ //

پم پاندی، دادستان زن اخراجی ترامپ به سرطان مبتلا شد

پم پاندی دادستان کل سابق آمریکا، مدت کوتاهی پس از برکناری‌اش توسط ترامپ، به سرطان تیروئید مبتلا شده است.

پم پاندی، دادستان زن اخراجی ترامپ به سرطان مبتلا شد
به گزارش فرتاک نیوز،

بر اساس این گزارش، باندی ۶۰ ساله تحت درمان قرار گرفته و اکنون دوران بهبودی خود را سپری می‌کند.

این افشاگری در حالی صورت می‌گیرد که اخیرا گزارش‌هایی درباره انتصاب جدید باندی در دولت ترامپ منتشر شده است. گفته می‌شود ترامپ او را برای عضویت در «شورای مشاوران رئیس‌جمهور در علم و فناوری»  انتخاب کرده؛ شورایی که تمرکز ویژه‌ای بر سیاست‌های مرتبط با هوش مصنوعی دارد.  باندی قرار است به‌عنوان رابط میان دولت فدرال و شرکت‌های بزرگ فناوری که در این شورا حضور دارند فعالیت کند.

باندی ماه گذشته در شرایطی از سمت دادستان کلی آمریکا کنار گذاشته شد که همان روز همراه ترامپ برای مشاهده جلسه رسیدگی دیوان عالی درباره پرونده تابعیت از طریق تولد به واشنگتن رفته بود. اخراج او در محافل سیاسی آمریکا بازتاب گسترده‌ای داشت، زیرا باندی یکی از وفادارترین متحدان ترامپ محسوب می‌شد. پس از برکناری، تد بلانش به‌عنوان دادستان کل موقت منصوب شد تا ترامپ درباره جانشین دائمی تصمیم بگیرد.

در شبکه‌های اجتماعی، برخی چهره‌های نزدیک به ترامپ از نحوه برخورد باندی با بیماری‌اش تمجید کردند. کیتی میلر، مقام سابق کاخ سفید و مجری پادکست، در شبکه X نوشت: «پم طی هفته‌های اخیر در سکوت داشته سرطان را شکست می‌داده است.» او همچنین باندی را فردی «با قلبی طلایی» توصیف کرد.

پزشکان معمولا سرطان تیروئید را از جمله سرطان‌هایی با نرخ درمان‌پذیری بالا می‌دانند. طبق اطلاعات منتشرشده از سوی کلینیک کلیولند، نرخ بقای پنج‌ساله بیماران مبتلا به این نوع سرطان بیش از ۹۸ درصد است و پیش‌آگهی آن «بسیار مطلوب» توصیف می‌شود.

جالب آنکه این نخستین‌بار نیست که یکی از چهره‌های نزدیک به ترامپ با سرطان تیروئید روبه‌رو می‌شود. جردن کوشنر، داماد ترامپ، نیز پیش‌تر فاش کرده بود که در دوران حضورش در کاخ سفید به این بیماری مبتلا شده و تحت عمل جراحی قرار گرفته است.

با وجود برکناری، باندی همچنان حمایت خود از ترامپ را حفظ کرده است. او پس از اخراجش اعلام کرد که خدمت در دولت ترامپ «افتخار یک عمر» بوده و تأکید کرد که به حمایت از رئیس‌جمهور ادامه خواهد داد!

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۶۵۴۰۸ //
ارسال نظر