ردپای دونالد ترامپ در حمله اسرائیل به دوحه/ آمریکا فرمان حمله به قطر را صادر کرد؟
رسانه اسرائیلی در رابطه با تجاوز رژیم صهیونیستی به دوحه برای هدف قرار دادن رهبران جنبش حماس نوشت که این حمله با چراغ سبز مقامات آمریکایی انجام شد.

ارتش رژیم صهیونیستی ساعاتی پیش از حمله هوایی به دوحه، پایتخت قطر با هدف ترور مقامات ارشد حماس خبر داد؛ حملهای که ظاهرا ارتش رژیم اشغالگر در اهداف آن ناکام مانده است.
روزنامه جروزالم پست در این گزارش به نقل از مقامات صهیونیستی نوشت: «مقامات آمریکایی از حمله به رهبران حماس در دوحه مطلع بودند و برای این عملیات چراغ سبز نشان دادند.»
با این حال، دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی در بیانیهای اعلام کرد: «اقدام امروز علیه رهبران ارشد حماس، یک عملیات کاملا مستقل اسرائیلی بود. اسرائیل آن را آغاز کرد، اسرائیل آن را اجرا کرد و اسرائیل مسئولیت کامل آن را بر عهده میگیرد.»
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.