//
کدخبر: ۵۷۷۵۸۷ //

ضرورت اجتناب از تنش‌های داخلی؛ پیام عارف به جامعه اقتصادی

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه گرانی یک واقعیت است، اعلام کرد که برای پاسخ به مطالبات بحق مردم، دیگر فرصتی برای دعواهای داخلی وجود ندارد.

ضرورت اجتناب از تنش‌های داخلی؛ پیام عارف به جامعه اقتصادی

به گزارش فرتاک نیوز؛ محمدرضا عارف در دیدار با اعضای جامعه انجمن‌های اسلامی اصناف بازار، به نقش تاریخی بازار در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: با اجرای سیاست‌های اصل ۴۴، زمینه برای مشارکت بیشتر بخش خصوصی فراهم شد و دولت چهاردهم نیز به این بخش اعتماد دارد.

عارف ادامه داد که تجربه‌ها نشان داده‌اند بخش خصوصی دارای انگیزه و کارآمدی بیشتری است. وی اظهار داشت که دولت آماده است اقتصاد را مردمی کرده و به جز حوزه‌هایی که بخش خصوصی تمایلی به ورود به آن ندارد، اختیارات را به این بخش واگذار کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به شرایط جنگ اقتصادی دو سال اخیر، بیان کرد که دولت از آذر ۱۴۰۳ برنامه مدیریت اقتصاد جنگی را تصویب کرد. او در ادامه به تأمین معیشت، کنترل تورم و حفظ ثبات نسبی بازار در جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد.

عارف بر ضرورت حفظ سرمایه اجتماعی تأکید کرده و گفت که پس از حوادث دی‌ماه، اقداماتی مانند اعلام اسامی جان‌باختگان و برگزاری مراسم عزاداری برای آنان، به افزایش سرمایه اجتماعی کمک کرده است.

وی تصریح کرد: "امروز باید این سرمایه و انسجام ملی را حفظ کنیم و بر اشتراکات تأکید کنیم. زمان برای دعوا نیست و باید بر وفاق ملی، اجماع و همدلی تمرکز کنیم."

معاون اول رئیس‌جمهور از فعالان بازار خواست تا قوانین و مقررات مزاحم کسب‌وکار را به دولت گزارش دهند تا با همکاری مجلس اصلاح شوند و گفت: "قانون باید تسهیلگر باشد، نه ابزاری برای مچ‌گیری."

عارف همچنین تأکید کرد که حفظ قدرت خرید مردم در کالاهای اساسی همچنان از اولویت‌های دولت است و گفت: "گرانی واقعیتی است و مردم مطالبات بحق دارند. دولت در کنار بازار باید برای کاهش مشکلات مردم تلاش کند."

در این نشست، اعضای جامعه انجمن‌های اسلامی اصناف بازار نیز پیشنهادهایی در زمینه کاهش بروکراسی و مقررات زائد، حمایت از تولید و تقویت نظارت شفاف بر زنجیره تجارت و توزیع مطرح کردند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۷۵۸۷ //
ارسال نظر