//
کدخبر: ۵۷۷۴۰۹ //

شرایط جدید دریافت کالابرگ الکترونیکی اعلام شد

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با انتشار اطلاعیه‌ای شرایط احراز سکونت برای دریافت کالابرگ الکترونیکی را مشخص کرد. این تغییرات برای افرادی که به عنوان «غیرمقیم» شناخته شده‌اند، اعمال می‌شود.

شرایط جدید دریافت کالابرگ الکترونیکی اعلام شد

به گزارش فرتاک نیوز؛ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تعلیق کالابرگ الکترونیکی به معنای حذف یارانه نیست. افراد حاضر در کشور که پیامک تعلیق دریافت کرده‌اند، می‌توانند با اصلاح اطلاعات و احراز هویت در دفاتر پیشخوان دولت، کالابرگ خود را دوباره فعال کنند.

از ۲۱ مردادماه، امکان استعلام وضعیت افراد مشمول از طریق کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* فراهم شده است. همچنین، با وارد کردن کد ملی در سامانه اینترنتی hemayat.sfara.ir، می‌توان مشخص کرد که آیا عدم شارژ کالابرگ به دلیل تشخیص فرد به عنوان مقیم خارج از کشور بوده یا خیر.

در صورت تایید تعلیق به دلیل اقامت خارج، افراد مشمول باید برای احراز سکونت به دفاتر پیشخوان مراجعه کنند.

برای احراز سکونت، سرپرست خانوار ابتدا باید آدرس محل سکونت خود را در «سامانه املاک و اسکان» تأیید کند. سپس فرد نامبرده باید به همراه کارت ملی به یکی از دفاتر منتخب پیشخوان دولت مراجعه نماید.

افراد زیر ۱۵ سال نیز باید به همراه سرپرست خانوار و با شناسنامه خود به این دفاتر مراجعه کنند. وزارت تعاون تأکید کرده است که تنها فردی که نام او در پیامک ذکر شده، باید مراجعه کند.

در این دفتر، فرم مخصوص احراز هویت تکمیل و با استفاده از اثر انگشت و تطبیق چهره، حضور فرد در کشور تأیید می‌شود.

اگر سرپرست خانوار در کشور حضور نداشته باشد، کل خانوار از کالابرگ و یارانه محروم خواهند شد. همچنین، حتی اگر سرپرست در کشور باشد و یکی از زیرمجموعه‌ها خارج از کشور باشد، آن عضو نیز نمی‌تواند از کالابرگ بهره‌مند شود.

مهلت احراز سکونت تا پایان شهریورماه ۱۴۰۵ تعیین شده است. پس از تأیید اطلاعات، کالابرگ افراد واجد شرایط فعال خواهد شد و معوقه مردادماه در دوره بعد پرداخت می‌شود.

وزارت تعاون همچنین تأکید کرده که سفرهای زیارتی به خودی خود، اقامت خارج از کشور محسوب نمی‌شود و افرادی که به عنوان مسافران موقت شناخته می‌شوند، در صورت ثبت بازگشت در سامانه‌های مربوط، مشمول این فرآیند نخواهند بود.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شهروندان هشدار داده است که در پیامک‌های رسمی هیچ‌گونه لینکی درج نشده و از کلیک بر روی پیامک‌های مشکوک خودداری کنند. این خدمت فقط در دفاتر منتخب پیشخوان دولت ارائه می‌شود و مراجعه به ادارات ستادی ضروری نیست.

وزارت تعاون از همکاری مردم در راستای اجرای دقیق قانون و توزیع عادلانه منابع قدردانی کرده است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۷۴۰۹ //
ارسال نظر