طرح خانههای محله باید بعنوان یک اولویت جدی در دستور کار فرمانداران قرار گیرد
استاندارایلام گفت:طرح خانههای محله باید بعنوان یک اولویت جدی در دستور کار فرمانداران قرار گیرد ومحلهمحوری باید به حلقه واسط میان نهادهای حاکمیتی و بدنه جامعه تبدیل شود.

به گزارش فرتاک نیوز،احمد کرمی عصر شنبه ٢١ تیر، در نشست شورای اجتماعی استان با محوریت شورای راهبری پیشرفت محله، بر ضرورت تقویت انسجام اجتماعی در برابر تهدیدات جنگ نرم و تلاش دشمن برای ترویج ناامیدی در جامعه تأکید کرد.
وی با بیان اینکه دشمن در طول سالهای پس از انقلاب همواره به دنبال تفرقهافکنی، ایجاد ناامیدی و ضربهزدن به انسجام ملی بوده است، گفت: دشمنان انقلاب اسلامی بویژه رژیم صهیونیستی و همپیمانانش در جنگهای اخیر با شکست مواجه شدهاند، اما در حوزه جنگ نرم به دنبال تضعیف اعتماد عمومی و ایجاد شکاف در ساختار اجتماعی هستند. ملت ایران بارها نشان داده است که در برابر دشمن ایستادگی میکند و هرگاه انسجام، رهبری هوشمندانه و همراهی مردم شکل گرفته، پیروزی در میدان حتمی بوده است.
استاندار ایلام با اشاره به لزوم ایجاد ساختارهای محلی برای افزایش تابآوری اجتماعی، گفت: طرح خانههای محله باید بعنوان یک اولویت جدی در دستور کار فرمانداران قرار گیرد. این خانهها باید با محوریت مساجد، ائمه جماعات، نخبگان، جوانان، بانوان، هیئتهای مذهبی، هنرمندان، گروههای تخصصی و سازمانهای صنفی شکل بگیرند تا در مواقع بحران و شرایط خاص اجتماعی نقشآفرین باشند.
وی با تأکید بر ضرورت برنامهریزی اجتماعی مبتنی بر ظرفیتهای بومی و مردمی، ادامه داد: محلهمحوری باید به حلقه واسط میان نهادهای حاکمیتی و بدنه جامعه تبدیل شود. ما نیاز به طراحی ساختارهای منعطف، کارآمد و مشارکتمحور داریم که بتوانند هم در زمان عادی و هم در بحرانها خدماترسانی، آموزش، همیاری و همبستگی را تقویت کنند.
کرمی به ظرفیت سازمانیافته نیروهای مردمی در استان نیز اشاره کرد و گفت: در استان ایلام بیش از هزار و ۵۰۰ نفر از معتمدین مردمی و اعضای هیئتهای صلح فعالیت میکنند که نقش مهمی در حلوفصل دعاوی و پیشگیری از ارجاع پروندهها به دستگاه قضائی دارند. این ظرفیت مردمی باید در قالب خانههای محله ساماندهی و تقویت شود.
استاندار ایلام با بیان اینکه انسجام اجتماعی تنها راه عبور از بحرانهای پیشرو است، گفت: اگر ما بتوانیم با استفاده از ظرفیتهای فرهنگی، آموزشی، اجتماعی و دینی در قالب یک ساختار واحد به نام خانههای محله عمل کنیم، بسیاری از بحرانها را با کمترین هزینه مدیریت خواهیم کرد.