//
کدخبر: ۳۷۶۰۹۵ //

دریای عمان سه سال بعد به این شهر می‌رسد

معاون عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در طرح انتقال آب از دریای عمان به استان سیستان و بلوچستان، تاسال ۱۴۰۴ آب به زاهدان می‌رسد.

دریای عمان سه سال بعد به این شهر می‌رسد
به گزارش فرتاک نیوز،

 منصور بیجار گفت: با اقدامات دولت سیزدهم زیرساخت‌های شیرین‌سازی آب دریای عمان در حال آماده‌سازی و تهیه است.

وی بیان کرد: طرح انتقال آب دریای عمان به سیستان و بلوچستان از طرح‌های مهم استان و کشور است که با اجرایی شدن آن شاهد آبادانی، اشتغال و تحول منطقه خواهیم بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: امیدواریم با اجرای این طرح بخش مهمی از کم آبی در استان که سال‌هاست با خشکسالی دست و پنجه نرم می‌کند برطرف شود.

وی اظهارکرد: در طرح انتقال آب از دریای عمان برنامه این است که بیش‌از ۲۰۰ میلیون مترمکعب سالانه به این استان انتقال داده شود، اما هم‌اینک مجوز ۱۰۰ میلیون متر مکعب گرفته شده است.

بیجار بیان کرد: اجرای پروژه انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان در حال انجام است و شرکت اینباسکو در حال انجام کارهاست.

وی افزود: به منظور انتقال آب از دریای عمان اسکله آبگیر از طریق اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان به شرکت اینباسکو تحویل شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: خط انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان از چابهار شروع می‌شود و به سایر شهرهای این استان ادادمه پیدا می‌کند که اکنون کارهای مقدماتی زاهدان تا ایرانشهر انجام شده و مسیرسازی سایر شهرها نیز در حال انجام است.

وی بیان کرد: در طرح انتقال آب از دریای عمان پیش‌بینی شده که چهارساله آب به زاهدان برسد، ولی مسائل اجرایی هم وجود دارد و امکان دارد شرایط فراهم باشد این آب زودتر به زاهدان برسد.

بیجار تصریح کرد: در زمینه تخصیص آب انتقالی از دریای عمان به بخش‌های صنعت، آشامیدن و کشاورزی محدودیتی وجود ندارد، اما تاکنون بخش صنعت درنظر گرفته شده و برای بخش آشامیدنی موقعی که قیمت تمام شده مشخص و خرید تضمینی با وزارت نیرو به نتیجه برسد وضعیت این بخش نیز تعیین و تامین می‌شود و پس از آن بخش کشاورزی مورد نظر خواهد بود.

زاهدان با کمبود منابع آبی روبه‌روست

معاون امور مشترکان آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: شهر زاهدان با کمبود منابع آبی روبه‌روست، این کمبود هم‌اینک بین ۴۵۰ تا ۵۵۰ لیتر بر ثانیه برآورد شده است.

فرهاد سرگلزایی افزود: محدودیت منابع آبی در سیستان و بلوچستان به‌ویژه شهرستان زاهدان می‌طلبد تا مشترکان صرفه جویی اعمال کنند.

وی با بیان اینکه نیاز شهروندان زاهدانی ۲ هزارو ۲۰۰ لیتر در ثانیه است اظهارکرد: این درحالیست که میزان تولید با بهره‌گیری از تمامی منابع آبی موجود بین یک‌هزار و ۵۰۰ تا یک‌هزار و ۷۰۰ لیتر برثانیه است.

معاون امور مشترکان آب و فاضلاب سیستان وبلوچستان با اشاره به اینکه در فصل پاییز بسر می‌بریم و امکان تنظیم و مصرف بهینه آب وجود دارد گفت: استفاده از سرشیرهای کاهنده یکی از راه‌های کاهش مصرف و کمک به ذخیره مناسب آب برای فصل پرمصرف است.

وی بیان کرد: روندکاهشی بارش درچند سال گذشته موجب شده تا از منابع جدید آب استفاده شود و لازم است تا با مدیریت مصرف به طولانی شدن عمر این ذخایر کمک کنیم.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: فردای اقتصاد
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۷۶۰۹۵ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان